všimol som si jeden drobný problém, no na kamarátovej rovnakej 1150ke to nerobí.
Takže:
- pri rýchlosti asi nad 100 km/h v priamom smere pri miernom pohybe rajdov zo strany na stranu (simulácia rýchleho obchádzania malého predmetu povelom do rajdov) motorku akoby na jednu sekundu rozvlní, jednoducho zapláva zo strany na stranu a potom sa sama upokojí.
Nestretli ste sa s tým a neviete čo by mohlo byť zlé?
Mám nový čap v spodných okuliaroch, ložiská v kolese aj ložiská v teleleveri.
Ale je pravda ze aj ja ked tuknem do riaditiek tak sa trosku rozvlni. Ale robila to aj honda, takze to proste neriesim. Vole nikde ziadne nemam, tlmice nove...
nemyslíš náhodou shimmy, (roztřesení řidítek)? YouTube Video
Upravil Spitfire dne 27.05.2014 16:05
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Ale je pravda ze aj ja ked tuknem do riaditiek tak sa trosku rozvlni. Ale robila to aj honda, takze to proste neriesim. Vole nikde ziadne nemam, tlmice nove...
ano stretol, na tvojej moto cosi sa tam dialo, tusim do lavej strany to bolo hned poznat
robit by to nemalo, mne to na stuploch nerobi. Mam novy telever box, ale ani na starych to nerobilo.
mna napada len jedno, ci nahodou nie je problem vo vidle, ze by sa tyc nejako zadrhla na moment.
Predsa len moto dostavalo zabrat pri predchadzajucom majitelovi, ci sa dako neohla, alebo take nieco.
Co sa tyka tlmica, tusim moj z 1100 by Ti pasoval, teda ak by si chcel na skusku stary vyskusat ci to robi, alebo nie. Tiez ma cosi za sebou, ale na ceste fachal velmi dobre, len v terene uz bol na nic. Aspon vyskusat ci sa nieco zmeni, ci nie.
Vymenit ho je chvila, odsunies nadrz povolis a vybavene
Kosto ma uz tiez tusim nove, pripadne vyskusat jeho stary tlmic
Upravil copo dne 27.05.2014 16:44
copo@centrum.sk
Kosto napsal:
možme skusit prehodit aj cele koleso.mám nove ložiská len guma je už na kašu...
aj ten tlmič.
buduci tyzden budem mat uz komplet nove cestne obutie, brzdove kotuce tiez, loziska, mozes skusit aj moje pripadne, ale mas zakaz tomu nakladat, ako ta poznam pneu po kraj ozuvane a kotuce fialove
copo@centrum.sk
Shimmy to nie je, mne to nespravi samo, mne to zaplava po ukonceni manevra typu: rychle uhnutie sa prekazke a vratenie sa spat povelom do rajdov. Akoby niekde nejaka vola, cim idem rychlejsie, tym je to nervoznejsie. Rozmyslal som zeby silentbolky vo vrchnych okuliaroch? Koleso aj vidle mam urcite rovne, mozme skusit ten tlmic
copo: ale neprehanaj, ved sme spolu jazdili len turistiku s mojou starou
Záhada bola ukrytá v pretlačenej podložke pod ložiskom krku riadenia (podložka je medzi rámom a ložiskom), čo spôsobuje nepatrnú vôľu v riadení, na čo sa dá prísť, keď s rajdami skúsite pohýbať v stoji.