Zdravim som novy majitel 1100gs 96, a od 4000 otacok moto netaha. Hlavne to vidiet na 4 ab5 rychlostnom stupni, obcas aj na 3tom.
Palivovy filter je vraj meneny minulu sezonu teda nakych 2000km. Kde zacat patrat?
diiky za rady
Upravil Roloaded dne 10.05.2015 08:42
Co znamená "netahá"? Vůbec nezrychluje nebo málo? Když jsi motorku kupoval, jel jsi na ní? Nebo někdo jiný? Bylo vše OK?
Pokud se dá věřit výměně palivového filtru, dá se zkontrolovat napojení hadiček v nádrži a taky bych kouknul na vzduchový filtr, svíčky atd. A možná by to chtělo nechat seřídit a celkově prohlédnout...
No na moto som samozrejma siel.... ale kedze som mal predtym domika zdalonsa mi ze to ide ako strela
A hlavne som to zbadal az potom ked som siel domov na dlhych rovinkach... 1,2,3 taha aj vo vysdich otackach....hoc 3 nie uplne vzdy...... 4,5 netaha skoro vobec od 4000, vsimol som si ze ked mierne povolim pkny plyn tak sa akoby troska rozbehne..
Samo ze pojde do servisu len ma zaujimaju pohlady a nazory skusenych borcov...mozno mal niekto rovnaky problem a usetri sa hladanie a skusanie naslepo ...
dik R
To bych tipoval na ten palivový filtr nebo něco kolem jeho zapojení, dokud nepotřebuje moc paliva, stíhá, od vyšších otáček ne. Ale může to být i něčím jiným. A na motorce jsem nejel, dojmy mohou být někdy subjektivní, i když zrychlení po lehkém ubrání v pořádku není. Servis bude nejlepší řešení...
Tak vymeny filtrik, palivovy, oleje, natavene klapky, tlaky, ...... moto sa sprava lepsie, ale ukazalo sa ze problem nie je ze netaha od 4000 ale netaha ak sa prudko prida plyn. Ak sa pridava plyn plynule moto taha az horeeee. Msl niekto podobny trouble.
Roloaded napsal:
Tak vymeny filtrik, palivovy, oleje, natavene klapky, tlaky, ...... moto sa sprava lepsie, ale ukazalo sa ze problem nie je ze netaha od 4000 ale netaha ak sa prudko prida plyn. Ak sa pridava plyn plynule moto taha az horeeee. Msl niekto podobny trouble.
No sviecky su vymenene ako maju byt dali sme tam 2kontaktne nie 3 ako tam boli,
tlaky by bali byt nastvene na L11,2 P11,5
hmm skusim zohnat ti cievku teda niekde. Dik zatial