Mám R1200GSA a hliníkové origo kufry. Hliníkový topcase je malý a zvažuji výměnu za origo VARIO plastový. Na dovolenou si chci nechat hliníkové bočáky. Dá se nějak napasovat plotna Vario na stávající nosiče kufrů? Případně řešil někdo podobnou kombinaci kufrů? Větší hliníkový nechci dávat - tuto variantu jsem zvažoval ,ale nelíbí se mi.
Mam od Bystrickeho zadni v rozmeru vario a nejn ze vypada lepe, je odolnejsi, ale take ma celkove vetsi vnitrni rozmery, protoze vario ma tluste steny. A je levnejsi
Rzbynek napsal:
Mám R1200GSA a hliníkové origo kufry. Hliníkový topcase je malý a zvažuji výměnu za origo VARIO plastový. Na dovolenou si chci nechat hliníkové bočáky. Dá se nějak napasovat plotna Vario na stávající nosiče kufrů? Případně řešil někdo podobnou kombinaci kufrů? Větší hliníkový nechci dávat - tuto variantu jsem zvažoval ,ale nelíbí se mi.
Ahoj, ja to resil na LCcku. Mel jsem jen vario a dokoupil sem origo bocni hliniky z GSA LC. Ukazalo se, co predtim nikdo rict neumel, ze to nepasuje a musel sem vymenit i nosic na top na ten z GSA a tim i top na hlinikovy.
Madla spolujezdce u plotny na vario jsem mel sirsi a vadila pri otevirani hlinikovych kufru.
petr
R1200GS LC '13