Tož po delším sledování, kudy prolíná voley a stéká po ingotu, jsem se dopídil, že je zřejmě blbé těsnění pod válcem.
Jak se tedy celá vež temelína sundavá, zvládnu to rozebrat doma bez momentového klíče(mám jen golu,kladivo,majzlík a kousek provázku ) a je tam nějakej zádrhel, co by mi dal naprdel, případně jiná pastička,na kterou mám dávat bacha nebo na co je potřeba spešl nářadí a udělátek?
Měnil jste někdo toto těsnění? Kolik těsnění asi stojí korunek?
Dík.
Upravil Hrabe_X dne 20.11.2008 09:27
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak tuto opravu už mám za sebou, nakonec jsem to svěřil odborníkům, protože ve většině případů je potřeba srovnat válec nabo hlavu - teď přesně nevím, protože pokud to neuděláš závada se bude opakovat. Od opravy jsem najel cca 10 000 km a všechno je O.K
Hrabě nic složitýho na tom není. Těsnění stojí pár kaček (řádově stokoruny). a práce vcelku pohodová. Nevim jestli jsem to tady někde už nepopisoval. Zkusím mrknou a kdyžtak ti sem dám odkaz.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Vudíš Hrabě? Mám na to lidi aby to našli za mě A to nejsem ani žádnej "von" jako ty. Je to sice strihý, ale kdybys potřeboval tak napiš a pokusím se nějak ti poradit.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Dík,takhle to zní jednoduše - ve zkratce "sundal jsem to a zkontroloval" - tak nějak bych si to i představoval, jen nevím, zda se do toho mám pustit sám. Asi to při dlouhých zimních večerech risknu.
Emilio jako hrabě mám samozřejmě latě a další dřevo ze svého lesa. Takže pohodička, jen o tom neříkejte Krakonošovi.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /