Ahoj, jak resite zkraceni zadnich blinkru? Potrebuju to kvuli kufrum, ale je tam jen ta nozicka dlouha, ktera nejde rozdelat. Reze se to, nebo je na to nejaky inteligentni reseni? Dik
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
stačí trubička kovová - mám ji doma... ty mezikusy vhodit ven v blinkru povolit dva šroubky tu trubičku strčit místo ní a ty dva šroubky utáhnout - prostrčit drátky a ještě na té trubičce vyříznout závit.. a je hotovo...
Když se to ještě trochu zdrsní - ta trubička tak se to neprotáčí a funguje to skvěle.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Taky bych chtěl zkrátit. Trčí to do stran jak penis
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Teď jse to dělal. Nosiče a trubičky mi dělal Bartus, za což mu děkuji.
Pozor, ty krátký plastový podložky s aretačním čepem tam nech!!
Drží to skvěle
tomle1 přiložený následující obrázek:
Jsem technickej antitalent(mnozí potvrdí) a do ničeho většího se nepouštím.Ale tohle jsem teda zvládnul i bez trubičky a čehokoli jiného.A na to,že jsem s tím jezdil nejvíc v terénu,tak to drželo bez problému.
Matně si pamatuju,že jsem tu nožičku zkrátil a na konci ji obrousil do tvaru toho oválu,který tam byl původně.Dal jsem tam nějaké lepidlo a vsunul to do sebe.Pro jistotu jsem zvrchu přidal izolačku.Ale není to potřeba.
vevis přiložený následující obrázek:
[29.29Kb]
Upravil vevis dne 12.03.2016 19:15
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Mohl by jste mi někdo změřit, jak dlouhá je ta originál tyčka (pozice 10) a na kolik se to musí zkrátit. Bohužel se teď nedostanu k moto a čeká mě to taky.
Pitbull přiložený následující obrázek:
VojtechPolicky napsal:
možná to zní obtížně, ale fakt na tom nic není
jo s tim se poperu, to pujde. Jaky ma ta trubicka rozmery? Vnejsi a vnitrni prumer? Nedostanu se ted k masine abych to zmeril...dik
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz