Zatím jen kladné zkušenosti.
V létě 2015 jsem od nich pořídil 12ku GS (Přístup lidí super. Otravoval jsem tam průběžně asi půl roku, než došlo ke koupi). Po nějaké době (asi 2 měsíce) jsem zjistil, že mi smrdí benzínem víc než je zdrávo a našel kapající benzín na levé straně pod plastama. Dělalo to jen při plné nádrži. Nebo téměř plné. Nakonec se ukázalo, že víčko čerpadla má prasklinu. Zajel jsem tam a čerpadlo mi naprosto v pohodě vyměnili v rámci záruky.
Předevčírem mi po dojezdu domů motka nenastartovala. Problém - odešel regulátor benzínového čerpadla. Po rozdělání jsem našel vodu u konektoru (pár dní před jsem jel v silném dešti) a to bylo asi příčinou. Kromě toho, že tam byl prasklý silikonový těsnící okroužek. Po bypassu regulátoru jsem to včera odpoledne odvezl do Číhalína, kde slíbili, že elektroniku zkusí předělat, aby oprava nestála moc (nový reg. stojí 3300Kč).
Nakonec mi dnes ráno volali, že je hotovo. Našli starší regulátor z rozbité motky. Vzali si za práci necelý pětikilo a za regulák nic. Nezbývá než opět kvitovat vstřícnost.
...létám pomalu a nízko... (obvykle)
R 1200 GS 2007
R 1250 GS 2022