Potřeboval bych radu od odborníku . ztratil jsem plast za sedlem (na klíč). pod ním je tahlo na sundání sedla . Ozvěte se prosim kde nebo od koho bych to sehnalo. Už sem zoufaly.dekuji
ZADINA JOSEF
zinedine napsal:
Potřeboval bych radu od odborníku . ztratil jsem plast za sedlem (na klíč). pod ním je tahlo na sundání sedla . Ozvěte se prosim kde nebo od koho bych to sehnalo. Už sem zoufaly.dekuji
V autecu za cca 1500 vcetne postovneho,zamek si objednej standartni pac si do doma prestavis sam,ma jen 6 stavitek neni to tedy problem.Podle kodu klice stoji o 500 vic.Budes to mit doma
asi do tydne.Hlavne jim nezapomen rict ze chces komplet.
/plast. viko schranky,zamek,zavlacku,znak,zapadku/
Jinak se podivej na stranky TT prodavaji takovou vystuhu asi za 350 ktera by tomu mela zabranit.Ja jsem to vyresil po svem a zajistil jsem ji paskem kdyz vypadne tak
proste planda za moto.Ztraci se to docela casto jsem slysel.
700 GS, 1100 GS
TOLI napsal:
Tak takovýhle bazmeky jsem si taky vyrobil ale funguje to pouze za předpokladu že v tý schránce nic neni.Jak tam dám řetěz se zámkem tak to vylítne.
To je velice pravdepodobny vzhledem k ty vaze retezu,ale lekarnu to udrzi ne?
prijde mi ze to mysleli spis na technicak a nahradni rukavice s ponozkama.
700 GS, 1100 GS
Jo lékárničku to asi udrží ale nezkoušel sem to,lékarničku totiž vozím zmuchlanou po levý straně jakoby mezi sedlem a falešnou nádrží je tam taková škvíra vedle palivový pumpy.Jinak perfektně vyřešený zadní víko je u originálního nosiče topcasu je to tam nacvaklý a drží to teda perfektně,no ale do kastlíku se už nic nevejde.