Ahoj, mám z jednoho brodu v Mongolsku zvlněný zadní brzdový kotouč. Musím ho vyměnit, ale nový je za 5500kč a tak se dívám po bouračkách. Pár kotoučů jsem našel. Kolik je únosná šířka? Většinou mají kolem 4mm, našel jsem i 4.25mm a i více. Ten můj zvlněný na motorce má 5mm. Samo, pokud to bude málo, investuji do nového - brzdy jsou to nejdůležitější na motorce... Díky, Ondra
brembo je asi stejné, jako origoš BMW, že ano... jde mi o to, že mám nové origo destičky, tak aby se třeba neničily nebo nepískaly nebo něco podobného....
Myslel jsem si to, tak je to jasný, vezmu nový a bude pokoj. Ještě info k výměně - vím, že jsou šrouby přilepené, musí se nahřát horkovzduškou. Jaký Loctite pak použít při dotahování nového kotouče?
No spravne by si mel dat srouby novy. Ale staci zajistit jakym koli loktitem tam staci kapka . A ndbo varianta pokud nemas jeste vymenenej unasec tak se objednej do bmw a vem kotouc ssebou a mas tobez starosti a nove srouby zadarmo
Upravil servisak dne 19.08.2017 13:18
... servis a diagnostika BMW Motorrad
unašeč vyměněn nemám - otázka, když nepraská, zda měnit preventivně, aby nový nebyl horší... Zatím si jdu sehnat kotouč a pak uvidím... třeba se někam do servisu objednám, třeba k Tobě. Dík