Možná je to blbost, ale chtěl bych mít diagnostiku, která by mi umožnila komunikovat s ŘJ. Máte s tím nějakou zkušenost? Třeba i tu, že je to blbost?
God, Gun & BMW
Na 1100 diagnostiku nepotrebujes to je jako by si chtel diagnostikovat kavovar.penize radeji projezdi. Ale pomud budes mermomoci chtit tak budes asi muset do TT protoze potrebujes redukci z 3 pinu
... servis a diagnostika BMW Motorrad
aha, to zní zajímavě. Prosím Tě, jak se k motorce připojím? Jaký třeba používáš konektor, bluetooth? Jinak to "normální jsem myslel tak, že to nebude stát ultra ranec...třeba na Guzzi je to zdarma.
Upravil monsery dne 20.09.2018 08:49
Lítám pomalu a nízko..
dicksz napsal:
Možná je to blbost, ale chtěl bych mít diagnostiku, která by mi umožnila komunikovat s ŘJ. Máte s tím nějakou zkušenost? Třeba i tu, že je to blbost?
Ahoj, neviem presne čo do toho očakávaš ale pozri sa sem do vlákna približne v polke nájdeš môj príspevok s čítačkou chybových hlášok. Nebudeš komunikovať síce s RJ ale ona s tebou áno
monsery - stačí normální nejlevnější "modrej" ELM327. Třeba tento https://www.dx.co...6NxEPmYS0k.
K tomu jsem si zbastlil redukci, zapojení dle schématu (ty krokodýlky na napájení tam nejsou třeba, napájení jede z motorky):
Nějaký redukce koukám už vyrábějí i čajňani, ale tam si nejsem jist, zda to pojede. https://www.aliex...69923.html
Teoreticky by z toho ale šlo alespoň využít ty konektory, abys to nemusel strkat "na dřívka" a pájet do té ELM. Já teda OBD konektor použil ze staré elektroinstalace vykuchané z auta, to se válí leckde. Motorku zadřívkuješ, nebo jen nastrkáš v pohodě. Jen doporučuji se nesplést v zapojení, zejména si hlídat z jaké strany se na konektor díváš.
To v Tvém odkazu hned první neznám, ale je to ta sestava co potřebuješ...
Ten tuším třetí zelenej jsem zkoušel a funguje...
Jinak pozor na nejlevnější z číny, dneska tam perou jiný firmware a ten nemusí s Motoscanem komunikovat....
Jinak stará verze firm. funguje super...
Zkoušel jsem i GS-911 z číny bez BT a funguje taky (nepotřebuješ redukci) ale je to jen na USB (pokud by jsi ji chtěl, leží mi na stole a nepoužívám ji - můžu Ti ji prodat)....
Ty MINI diagnostiky jsou přes BT a protože mají OBD konektor potřebuješ redukci...
Spojení Mini diagnostika a redukce je nejlevnější řešení...
Verze firm. V1.5 je v pohodě, ale V2.1 už nejde sojit s řídící jednotkou...
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
Ahoj, nevíte někdo jestli je možné rozumně (za pár desetikorun) někde koupit protikus na diagnostický konektor r1100? Rád bych si ubastlil nějaký přípravek, ať nemusím pokaždé hledat který pin kam zapojit...
ahoj chci se zeptat mám doma starej ELM327
tak jsem si řekl že to zkusím napojit na 1150 GSA 2002
pojede přes motoscan motor i ABS mám to bez posilovače
v motoscanu nabídka je
máte někdo zkušenost ?dík
ahoj chci se zeptat mám doma starej ELM327
tak jsem si řekl že to zkusím napojit na 1150 GSA 2002
pojede přes motoscan motor i ABS mám to bez posilovače
v motoscanu nabídka je
máte někdo zkušenost ?dík