Ja kdysi kupil 11ku olepenou jejoch nalepkama (coz samozrejme nic moc nedokazuje) a teda vsecko jsem vyresil, ale tolik zpizgrenin jsem predtxm ani potom na bavoraku nevidel. No su rad za Bohusa, Ivana a Tondu, nikam jinam uz bych nejel.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Ero napsal:
Ja kdysi kupil 11ku olepenou jejoch nalepkama (coz samozrejme nic moc nedokazuje) a teda vsecko jsem vyresil, ale tolik zpizgrenin jsem predtxm ani potom na bavoraku nevidel. No su rad za Bohusa, Ivana a Tondu, nikam jinam uz bych nejel.
..to bych se strasne divil, kdyby kdysi Pavouk nebo dneska ostatni kluci o sve vuli nejak sami zprasili motorku.....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Od té doby co tam neni Pavouk to je v háji... Ja bych tam motorku nedal... Mam motorku po kamarádovi čo ji tam v dobre vuli servisoval 4 roky než mui ji přodal bo si koupil LC a pri prvním domácím servisu jsem se nestačil nad nekteryma vecma divit.. delam si vše sam, a mam klid
Ero napsal:
..to bych se strasne divil, kdyby kdysi Pavouk nebo dneska ostatni kluci o sve vuli nejak sami zprasili motorku.....
Takhle osobně bych to Ero asi nenapsal...
Je pravda, že Cyril bez Pavouka se chvilku hledal a i vzhledem k Cyrilovým jiným aktivitám moc do servisu nepřijímali, ale teď je vše troufám si říct ve starých kolejích.
S Cyrilem jsem byl od 03 několikrát v RO, byl u toho když kluci rozjížděli BoxerMorava a na prvních srazech ještě u Ječmínka v Prostějově a v této době "největší slávy" byl servis s Pavoukem myslím rovnocenným s klukama (Zdenek, Tonda, Ivan...).
Já jim přeji vše nej, Pavoukovi klid! a pozdravuji do Mostkovic.
PS: nevím o tom, že by tam Pavouk nebyl, minulý rok jsem s ním ještě mluvil...
Pavouk skončil prý proto, že už mu z toho hrabalo. Vyhořel. Ale co vím, tak se snad nějak domluvili a už jim tam zase dochází na pomoc...
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Tome, pavuk tam není aspoň dva roky...Cyril je starej guru bmw,myslím že by tam ti lidi nejezdili dyby to stalo za prt. No a že se něco nepovede,nemusi to byt chyba mehanika ale klidne matrialu,tak ot toho sou reklamace....
Kupredu spatki ni krok...
Podle mne tam Pavouk není už déle. měl sem tam GS tuším v roce 2015 a už tehdy říkal že odejde. Ale jak píše barborina, cyril toho má prostě hodně :-) myslím dalších aktivit :-)
Ero napsal:
Takhle osobně bych to Ero asi nenapsal...
Je pravda, že Cyril bez Pavouka se chvilku hledal a i vzhledem k Cyrilovým jiným aktivitám moc do servisu nepřijímali, ale teď je vše troufám si říct ve starých kolejích.
S Cyrilem jsem byl od 03 několikrát v RO, byl u toho když kluci rozjížděli BoxerMorava a na prvních srazech ještě u Ječmínka v Prostějově a v této době "největší slávy" byl servis s Pavoukem myslím rovnocenným s klukama (Zdenek, Tonda, Ivan...).
Já jim přeji vše nej, Pavoukovi klid! a pozdravuji do Mostkovic.
PS: nevím o tom, že by tam Pavouk nebyl, minulý rok jsem s ním ještě mluvil...
já na ně nijak neútočím, ani je nehaním, ale k něčemu mne ty nálepky holt nasměrovaly..
je možné že to proběhlo v nejaku přechodnu dobu atp. ale hlavně je to už pryč, motorky už přikupuju jen od slušných lidí, snažím se neunáhlovat a kam s bmw budu jezdit už taky vím;-)
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
geofre napsal:
Pavouk skončil prý proto, že už mu z toho hrabalo. Vyhořel. Ale co vím, tak se snad nějak domluvili a už jim tam zase dochází na pomoc...
..Pavouk byl velky peclivec a furt premyslel, jestli tam nekomu neco nezapomel utahnout, jestli lidi dojeli v poradku domu a tak..... ..tak moc, ze uz to nemohl dal delat.... .. takze ma jinou praci a dari se mu.
No a jak dopadne servis ted se taky nebojim, i kdyz na mym bawu budou muset udelat nejspis mensi generalku - dost vecem jsem dal na prdel a taky to 2 roky stalo v garazi bez pohybu (po nezavinene nehode na skutru, jsem se rok daval dohromady).....
..a Pavel (Cyril) toho ma fakt more.. ..az sam sebe na dvore potkava, jak tam lita....
Upravil Bubak dne 29.04.2020 13:58
Bubak
Před lety, ještě když jsem dělal motorky, za námi přijel pán na 650 Dakaru. Pán to čerstvě koupil, vracel se k motorkám po 20letech, takže byl zatím technikou nepolíben ... přijel si koupit kalhoty na motorku, ale já mu je odmítl prodat, protože dokud si tu motorku neposervisuje, není důvod se na ni vůbec oblíkat.
Už nevím přesně jak to říkal, jestli ji u Cyrila přímo kupoval nebo to tam bylo na servisu před tím než začne jezdit. Každopádně na rozetě už byly jen obloučky ... když jsem si ji pak odvážel na komplet servis k sobě, na víc jak půl plynu ještě na 3ku přestal Dakar táhnout, protože řetěz na rozetě začal přeskakovat. Nakonec tam toho bylo víc, ložiska v krku už měly vyklepanou polohu "rovně", nějaké "vychytávky" apod.
Tohle bylo moje jediné přímé setkání, měl jsem z toho rozporuplné pocity, ale samozřejmě kdo ví, jak to všechno bylo. Víme jak kupci chtějí všechno nejlevněji a to co si sami vydupou, za měsíc zapomenou a otočí proti Vám ... ostatně i proto už to nedělám věřejně. Všechny další reference z okolí byly vždycky dobré, všichni spokojení
Raisidlo77 napsal:
Před lety, ještě když jsem dělal motorky, za námi přijel pán na 650 Dakaru. Pán to čerstvě koupil, vracel se k motorkám po 20letech, takže byl zatím technikou nepolíben ... přijel si koupit kalhoty na motorku, ale já mu je odmítl prodat, protože dokud si tu motorku neposervisuje, není důvod se na ni vůbec oblíkat.
Už nevím přesně jak to říkal, jestli ji u Cyrila přímo kupoval nebo to tam bylo na servisu před tím než začne jezdit. Každopádně na rozetě už byly jen obloučky ... když jsem si ji pak odvážel na komplet servis k sobě, na víc jak půl plynu ještě na 3ku přestal Dakar táhnout, protože řetěz na rozetě začal přeskakovat. Nakonec tam toho bylo víc, ložiska v krku už měly vyklepanou polohu "rovně", nějaké "vychytávky" apod.
Tohle bylo moje jediné přímé setkání, měl jsem z toho rozporuplné pocity, ale samozřejmě kdo ví, jak to všechno bylo. Víme jak kupci chtějí všechno nejlevněji a to co si sami vydupou, za měsíc zapomenou a otočí proti Vám ... ostatně i proto už to nedělám věřejně. Všechny další reference z okolí byly vždycky dobré, všichni spokojení
...veci takzvane v "komisi" muzou snadno kazit reputaci - sice to prodavas, ale ne za sebe a ani to neni Tvoje a ani na to nemuzes sahat > muzes pak kupci 100x rikat, ze to potrebuje komplet vsechno vymenit, ale pak uz to nebude za flasku rumu a za dekuju ... ... taky jsem si parkrat nabehl na vidle a jeste jsem byl za ****a ja.. - proste presne jak pises
Upravil Bubak dne 30.04.2020 10:49
Bubak
..tak jsem si dneska hrocha vyzvednul. Mechanik me rano nalozil, dovezl k nim, Cyril uz tam stal ve dverich s kafem pro me v ruce... ... motorka je v cajku (a bylo toho more na spraveni), jede jak z praku.... Za me A+ servis.....
Bubak