viete mi prosim poradit ci existovala v serii takato farebna kombinacia ako na prilozenej foto alebo sa jedna o nejaku skladacku... Ked som hladal foto na nete taketo sedlo bolo stale len na adventurke
neeoo přiložený následující obrázek:
Bližší info se zeptej prodejce ne? Vidim jen vymenene sedlo, na tom nic není...Ja mam sedlo asi už třetí
Upravil xavier dne 19.08.2020 21:18
Aktualne 1250 GSA HP
Sedlo bych až tak neřešil. Já mám na GS sedlo z ADV.
Majitel si moto evidentně doplňoval podle svého - zadní nosič z ADV, jiný kryt motoru, ..... A sedlo se mu prostě líbilo víc tohle.
Spíš se soustřeď na servisní historii a celkvý stav.
Servisnu knizku nemá..., nazivo este len uvidim, celkovy stav podla majitela je OK, cena niekde okolo 7700e, tak sa uvidi, tie kufre ma niekto zhruba predstavu vyrobcu alebo je to len domaci produkt ?
Už podle fotky jdou vidět ty přední kotouče před smrtí
#bmwdiagsokolov specializovaný servis BMW a MINI,
originální diagnostika pro BMW, BMW motorrad, BMW i, MINI
Kódování, flashování, mapové podklady, doděláni výbavy, takřka cokoliv na BMW stačí se zeptat fb.me/bmwdiagsokolov
BMW R1200GS ADVENTURE 2006 Alpinweiss 3
podla inzeratu r.v. 2008
nezda sa mi ta farba pod sedlovou castou to sa striekalo aj inak ako na strieborno ?
a podobne na hlavach tie krytky ktore su zvicajne cierne su tu strieborne
dik za info
ps da sa vizualne zistit ze motorka nema el. posilovac ?
neeoo přiložený následující obrázek:
Toto neni 2008.
Proč si vybíráš moto kde se ti už pohledu něco nezdá?? Samo, že se to takto nedělalo a je to lakované.
To by každej chtěl co nejlevnější motorku, ale aby byla v TOP stavu...tak to nefunguje
Aktualne 1250 GSA HP
Njn nie som odbornik na GS nikdy som to nemal ale tieto 2 boli relativne dost blizko k miestu kde byvam. Okrem toho co pises aj vyfuk je vymeneny, vsetky smerovky, plexi....
Napis Bobovi, on ti něco přiveze na míru a nebude to puzzle jako zatim vybíráš. Ta druhá je obzvlášť hrůza. A ze to inzeruje jako 2008, to je na pohlavek.
Doplňky a díly na BMW GS:https://mojegs.cz Online ceník BMW dílů:https://mojegs.cz...h-dilu-bmw