[quote]bmwgsa napsal:
Zase inzerat jak noha s motorkou zadarmo. Teda vlastne s vymenou za auto v jakekoli hodnote... beru.. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bmwgsa, můžeš mi vysvětlit proč mi ten inzerát prudíš? Napsal jsem "Možná výměna za Váš vůz"... Slůvko MOŽNÁ znamená možná. Přeji Ti hezký den.
Upravil devolo dne 07.04.2021 15:34
Tak pro všechny prudiče bez slušnosti: Bylo mi slušně sděleno "stepan" (děkuji), že ne inzertu není cena...to jsem opravdu přehlédl v rychlosti zadání a tímto se OMLOUVÁM. Za druhé to že je někdo členem mě neopravňuje a nepovinuje že by měl dostat o de mne něco zadarmo. Chápu Vás že čučíte furt do slev a vysáváte zřejmě kdejaké slevy v Lidlu či Kauflandu, ale Já nejsem žádný supermarket a to by mělo všem slušným členům dojít. Těm co to nedochází ať si jedou na slevy na mobile.de a tam ať si koupí tu nejlevnější jebku vyhoněnou. Já prodávám něco co má historii, co je doložitelné zdejšími členy co servisují a do čeho se nemusí hrábnout. Tolik pro zdejší SLEVAŘE co chtějí furt něco zadarmo jak bezprizorní asociálové. A závěrem motorka NENÍ NA PRODEJ... Přeji všem i slevařům a prudičům, pokoj a pohodu a kolama dolů přátelé.
bmwgsa napsal:
Protoze kazdej kdo napise inzerat bez ceny je podle me trotl.. tak proto. A jinak, kdybych ti prudil inzerat, tak to vypada jinak, ver mi..
Stačí tak málo: upozornit že jsem zřejmě nenapsal cenu. Ale jseš asi týpek hrubého zrna a vše je třeba řešit pruděním. Superbmwgsa alfo plus plus 1 AAA. Jseš nejlepší
Tak už jsi se vysemenil? Tak jestli jsis dal záležet a napsal jsi další dva příspěvky s tim abys tady plival a fňukal tak jsi stejná plíva jako my... tak si s tou předraženou 16 let starou jebkou dělej co chceš. Když už není na prodej tak ti můžu napsat svůj názor.. a jelikož jsem před 14ti dny koupil R1200RT ve výbavě, s kufry a se servisní historií po prvnim majiteli, r.v.2012 takže dvouvačku s najetými 85.000km za 95.000,- Kč tak si myslím svoje... zdar