Ahoj kluci, trošku mě zradil můj mazel.
Klasika vyvřelo mi to ani ne po 15 km na křižovatce.
Nechali jsme schládnout, boční plast pryč, nová kapalina přes odvzd. šroub a vše se zdálo být ok. ovšem opět to samé po 10 km. Zkusili jsme tedy vymontovat termostat. Aby tak holka netrpěla.
Vše se opakuje už po delší jízdě.
Myslím si že je vháji těsnění co Vy na to?
hadice vylučuji, termostat jakbysmet.
Nyní čistíme vnitřní okruh, ale ten vzduch se odněkud dostává.
Pumpa OK.
Díky za rady.
Upravil Dejvidtom dne 02.07.2010 11:15
koukni na ventilátor jestli ti spíná....-650 má docela malý chladič a ventilátor je potřeba. V teple spíná poměrně často. Potom to dej někomu omrknout kdo má zkušenosti abys zbytečně neblbnul.
Dakar 650, HusaberG
pokial je zlí tak pokial ti unikne kapalina von tak prečo by nemohla aj dnu alebo vzduch.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Ventilace chodí perfektně, rozdělali jsme pumpu ... byl to humus tak objednávám věci i s hřídelí protože na ní je sice nepatrný vryp.
Akorát se mi nelíbí simeringy u spojky a řadičky.
Nevíte náhodou čísla? V dílech na netu to jaksi nenacházím.
Ještě tady někdo mluvil že se dají normáně koupit jinde. Ovšem jsou malinko v divném opotřebeném stavu a v manuálu je jen komplet s hřídelí.
Rád bych tam dal kvalitnější na 190 stupňů.
Maximálně jakmile mi dorazí orig zajdu do Guferárny :-D a poptám lepší.
Gufera koupíš normálně v krámu- žádný atypy to nejsou. Když objednáš u BMW novou hřídelku tak ti to přijde i s guferama vrtulkou a ozubenym kolečkem -stojí to cca 900kč, měnil jsem to loni v létě.
Dave- seš si 100% jistej že to správně odvzdušnuješ? Nalej plnej chladič ,pomačkej hadice ,protoč motor , dolej chladič , pak ho zavři nalej vrchovatou expanzku ,povol odvzdušnovák ,znova dolej expanzku ,protoč motorem a znova dolej.Správně by to mělo bejt tak že když natočíš motor tak by měli bejt tvrdý hadice.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal(a):
Gufera koupíš normálně v krámu- žádný atypy to nejsou. Když objednáš u BMW novou hřídelku tak ti to přijde i s guferama vrtulkou a ozubenym kolečkem -stojí to cca 900kč, měnil jsem to loni v létě.
Dave- seš si 100% jistej že to správně odvzdušnuješ? Nalej plnej chladič ,pomačkej hadice ,protoč motor , dolej chladič , pak ho zavři nalej vrchovatou expanzku ,povol odvzdušnovák ,znova dolej expanzku ,protoč motorem a znova dolej.Správně by to mělo bejt tak že když natočíš motor tak by měli bejt tvrdý hadice.
Toli: jak popisuješ jsem to provedl minimálně 3x. Pak jsem si ještě všimnul že do expanzky pořád proudí bubliny. Někde se mi do chladicí soustavy dostane vzduch a po delší době provozu se zavzdušní a přehřeje. Uvidím, dám dohromady pumpu tak snad to bude ono.