tak se prosim pochlubte kam se letos chystate(mimo čr) treba se nekde potkame
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Hmmm, já už jsem měl skoro vybráno: nejdříve KTM, pak vyhrála 800GS, ale nějak mi ta Káťa 950 vrtá hlavou a to jsem si ji už skoro rozmluvil...
Tak porád nevím kterou...
Tak třeba pojedu do Rumunska na novém stroji, kdo ví?!
Tak pak musíš poreferovat, jaká je
Ale nejlépe po mejlu, bo by si tu mohli stěžovat...
KTM 1190 Adventure R
tož mi se chystáme taky do Rumunska a to v termínu od a nejspíš budemvyrážet Autovlakem 6.6. z Prahy takže 7.6. z Popradu směr Rumunsko,a kam přesně to neni zase nijak drasticky naplánovaný je to individuální,kdyby se někdo chtěl přidat není problém,jedem 3 motorky 4 lidi,já ve dvou,teren jedem jen lehkej žádnej brutal,a vraced se budem doufám za tři tejdny ne jako loni
Je pravda,ze nakazenej jsem,ale uz od doby kdy nekteri ani nevedeli,ze si 950 nekdy koupi.Ja uz v roce 2004 na predvadecce byl rozhodnutej,ze proste bude doma.Jenze stala moc a byla nedostupna.Dnes uz je to jinac toz vyzkůšame,no!!
Jo je to třeba prubnout jí - já jsem měl půjčenou úplně první poubesovu, když byla lehce zajetá... půjdeš do EFI a nebo do karbeců? BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Na začátku května čekáme novej přírůstek do rodiny, takže nic většího neplánuju. Jen na přelomu července a srpna, když bude doma vše OK, tak na skok za kámošem do Bulharska na jejich motosraz a trochu tam pojezdit pohoří Rila . Jo a taky jsem zapomněl, že na víkend s Bohumilem a ostatními kámoši do Gármiše.
Speedy jdu do EFI a chci jen S bez vsech blbosti jako je ABS a hlavne poradne vysokou aby mne na nu nikdo nelezl!!!!Ja bych to eSko jeste tak o 2cm zvedl,ale uz to nejde.
Tonda napsal:
Na začátku května čekáme novej přírůstek do rodiny, takže nic většího neplánuju. Jen na přelomu července a srpna, když bude doma vše OK, tak na skok za kámošem do Bulharska na jejich motosraz a trochu tam pojezdit pohoří Rila . Jo a taky jsem zapomněl, že na víkend s Bohumilem a ostatními kámoši do Gármiše.
Si piš že jo.
Bohumil přiložený následující obrázek: