Nevíte, kde by se u nás daly sehnat takové brašny do Vario kufrů, za slušnou cenu.http://cgi.ebay.d...27b71ffaa2 Origo jsou moc drahé. A nebo kdo je schopen mi je vydražit. Nemám stím skušenosti.
Nechal jsem si delat tasky do Zega kufru u Lojza a nebyl problem. V pondeli po telefonu jsme se dohodli na rozmerech a v patek prisly na dobirku. Tusim 350,-/kus. Pokud budes chtit neco specialniho, tak si myslim. ze se pujde dat s nima dohodnout.
R1100GS
V týdnu jsem si objednal toto: http://www.lojzo....
Mám origoš plastové vario kufry, tak Ti pak mohu říci, jak tam sedí, až dorazí.
Ještě něco do Topcase - také origoš Vario plasťák BMW, ale do něj jsem zatím nic neobjevil.
U Lojza je to za krásné prachy - origoš možná ani nedělají...
maser napsal:
V týdnu jsem si objednal toto: http://www.lojzo....
Mám origoš plastové vario kufry, tak Ti pak mohu říci, jak tam sedí, až dorazí.
Ještě něco do Topcase - také origoš Vario plasťák BMW, ale do něj jsem zatím nic neobjevil.
U Lojza je to za krásné prachy - origoš možná ani nedělají...
Díky za info, nevypadají špatně a cena lidová, dej vědět jak tam sedí.
Nevíš jestli se dají zvětšovat a zmenšovat podle vario kufrů?
Ahoj, tak dnes dorazily Lojzo brašny do Vario kufrů. Jsou kvalitně ušity, skvěle vypadají, použitý materiál je pevný, tlustý, tak snad něco vydrží.
Brašny mají 3 zipy: první je skoro přes celý obvod brašny, vedený uprostřed šířky a je to vstup do hlavní kapsy. Druhý zip je na vrchu (když se otevře plastový kufr, tak na té "látkové" brašně jakoby na výku je přístup do další kapsy, ale je to kapsa jen na papíry, pasy nebo něco tenkého. A třetí zip je na roztažení brašny - takže brašna je vario dle toho, jak je nastaven plastový kufr Do kufrů se vejdou v pohodě, jen to musím zkusit, až brašnu naplním věcmi, jak to tam půjde strčit - trochu tam překáží kovová páka, kterou se plastový kufr zmenšuje/zvětšuje, ale uvidíme.
Akorát ta druhá brašna do toho kufru na straně výfuku není tak hezky tvarována, jako na jejich stránkách a nikde jsem nenašel to pošití nehořlavým materiálem. Další "překvapení" je cena: dle toho, jak to mají na webu jsem si myslel, že je to cena za pár, ale skutečnost je ta, že cena je za kus.
Tak jsem jim psal maila, ohledně té brašny do kufru na straně výfuku, zda je to v pořádku nebo ne, ale odpověď bude asi až zítra, tak uvidím. Dám vědět, jak to vše dopadlo.
maser napsal:
Ahoj, tak dnes dorazily Lojzo brašny do Vario kufrů. Jsou kvalitně ušity, skvěle vypadají, použitý materiál je pevný, tlustý, tak snad něco vydrží.
Brašny mají 3 zipy: první je skoro přes celý obvod brašny, vedený uprostřed šířky a je to vstup do hlavní kapsy. Druhý zip je na vrchu (když se otevře plastový kufr, tak na té "látkové" brašně jakoby na výku je přístup do další kapsy, ale je to kapsa jen na papíry, pasy nebo něco tenkého. A třetí zip je na roztažení brašny - takže brašna je vario dle toho, jak je nastaven plastový kufr Do kufrů se vejdou v pohodě, jen to musím zkusit, až brašnu naplním věcmi, jak to tam půjde strčit - trochu tam překáží kovová páka, kterou se plastový kufr zmenšuje/zvětšuje, ale uvidíme.
Akorát ta druhá brašna do toho kufru na straně výfuku není tak hezky tvarována, jako na jejich stránkách a nikde jsem nenašel to pošití nehořlavým materiálem. Další "překvapení" je cena: dle toho, jak to mají na webu jsem si myslel, že je to cena za pár, ale skutečnost je ta, že cena je za kus.
Tak jsem jim psal maila, ohledně té brašny do kufru na straně výfuku, zda je to v pořádku nebo ne, ale odpověď bude asi až zítra, tak uvidím. Dám vědět, jak to vše dopadlo.
Díky za info, taky jsem myslel že je to za pár. A to nehořlavé podšití by tam mělo být, aspoň to píšou u sebe na stránkách.
Potvrzuji co rikal maser. Tasky jsem si take objednal a to pres firmu PSI, kdy mi od Lojza prisly rovnou na pobocku do Brna. Vyhoda je, ze se nemusi platit posta a cena je 460,- za kus. Sice jsem mel potvrzeno od PSI, ze je tato cena za par, ale bylo mi jasne, ze za tuhle cenu by se s tim nekdo neparal, teda nesil :-)
Kazdopadne material je super a usiti dost kvalitni. Myslim si, ze neco vydrzi. Mam hlinikove BMW kufry a do nich padnou jako ulity. Sice jsem s nimi jeste nikam nevyrazil, ale za 920,- je to bezva cena. Takze vyzkouseno a vrele doporucuji...
BMW Forewer
Neumim anglicky,ale myslim,ze ten prodavajici ma nastaveno,ze neprodava do urcitych zemi.Nebo do zahranici vubec.Uz se mi to stalo.Ten system to automaticky pozna podle tve adresy a nepovoli ti prihoz.Jedine ho muzes kontaktovat a zkusit se s nim domluvit.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
aha no super. tak dakujem za odpovede. jazyku moc neumít tak idem vyskušat googel translator
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Tomi napsal:
Nevíte, kde by se u nás daly sehnat takové brašny do Vario kufrů, za slušnou cenu.http://cgi.ebay.d...27b71ffaa2 Origo jsou moc drahé. A nebo kdo je schopen mi je vydražit. Nemám stím skušenosti.
Díky za info
Tak už jsem sehnal, originály BMW nové oba dva. Sice dražší než od Lojza ale slušná cena za nové origo.BMW
Mají mi dorazit ve čtvrtek.
Upravil tomi dne 06.10.2011 23:42