jak se tu píše je to 02 nebo 03 rok,jednosvíce,pěkně čistoučkej,kdyby si chtěl takovýto motor,mám určitě levněji a dám záruku že je o.k. za 15.tisíc kč,někde to dávaj do supermona,nebo čtyřkolky,ty motory jsou fakt dobře vymyšlené a dělají se dodnes.
"Žij svůj sen"
praskin napsal:
jak se tu píše je to 02 nebo 03 rok,jednosvíce,pěkně čistoučkej,kdyby si chtěl takovýto motor,mám určitě levněji a dám záruku že je o.k. za 15.tisíc kč,někde to dávaj do supermona,nebo čtyřkolky,ty motory jsou fakt dobře vymyšlené a dělají se dodnes.
diky za nabidku, zatim neshanim jen koukam
BMW F 650 GS
Suzuki GSX-R 1000 www.motorkari-mlo.cz
jj, zatim jsem max spokojenej, sice jsem najel letos jen 200 km. Hlavne me prekvapila ovladatelnost, je fakt super. Porovnavat nemam s cim enduro jsem nikdy zadne nemel tak jsem vybiral hlavne podle vzhledu a pak teprve cetl recenze na motky, ktere se mi libili a vyhralo BMW. Krosku ani motarda jsem nechtel. Rozhodoval jsem se mezi 1200 nebo 650 a kluci od nas co maji 1200 mi doporucili 650, protoze chci u nas jezdit spis po kopeckach, lese atd. a na teren je pry 1200 moc tezka, spis je to pry cestak. Uvidim treba presedlam. Na blbnuti na silnici a drom mam gsxr1000. Jen me prekvapil motor jsem s nim spokojen, ale ...http://www.bmwgs....ad_id=9700BMW F 650 GS
Suzuki GSX-R 1000 www.motorkari-mlo.cz