Mám kalhoty od Rukky a když sem jel v minus 2 do Vídně na garančku, tak pod ně stačila tenká moira a bylo krásně teplo. bunda je už horší tu mám od Buse a pod tím sem měl asi 8 vrstev a stejně mi byla zima jak sviň, ale na to ses neptal :-)
Ja se v tom jen projel loni, a musim rict, ze kdyz je venku 30, tak asi fakt neni nic lepsiho.
Ted mam zrovna dilema, jestli si koupit komplet od BMW za 30tis nebo od rukky.
Ale u nas to stoji fakt hodne. Mate nekdo zkusenosti s jinaci cenou od nekoho jineho - napr. mimo CR ?
pepanek1150 napsal:
už čekám jen na kalhoty až dorazí od tísíců jezer a Airoad bude komplet moc se na to těším
Tys to kupoval zvlášť? A odkud?
Taky o tom přemýšlím čím dál víc.
Štěpáne zvlášt jsem to nekupoval, ale k budně kalhoty neměli a vzhledem k tomu, že to potřebuji najednou na fakturu ( hurá domů DPH ), tak čekám aby to bylo komplet.
Jinak to řeším už asi půl roku, ceny Rukka jsou bohužel stejná v TT jako snad na celém světě. V USA to vyjde o malinko levněji, ale hradíš dopravu a s DPH by to asi neklaplo. BMW obleček vyjde z USA o dost levněji i s dopravou. Mám pocit, že nějakých 25tis. se vším. Oboje má vyjímatelný goratex a vršek zmokne, BMW oděv, ale uschne za dlouho a do tepla asi moc nebude. Tak jsem se rozhodoval podle poměru v kterém budu jezdit nejvíce chlad + voda vs. teplo + slunce. Sever už mám za sebou a čekám jen na někoho na Finsko, tam si vemu starý věci s nepromokem. Jinak hlavně směr jih a po letošní dlouhé zimě určitě v létě na sever nepojedu.
všude dobře.....doma GSA
Já už to mám objednané, tak to řešit nebudu, pokud by se povedlo někomu ze Slovenska, tak dobrý. V titulku je podzimní výprodej, tak nevím zda má ještě všechny velikosti. Na podzim jel kamarád do Němec pro hadry 14 dní po zahájení slev a z Rukky byla 1bunda a troje kalhoty, kažné z něčeho jiného. A pokud v Trenčíně střílej na vše 25% celoročně, tak už to tady mělo být.......
všude dobře.....doma GSA
zjišťovala jsem ceny i na letošní modely a tu slevu mi tam stále nabízel, takže to tak má třeba pro čechy obecně. fakt to chce napsat nebo zavolat, těch pár tisíc z ceny dolů za to stojí
pepanek1150> už tu kdysi na toto téma debata byla, možná tak rok zpět, a byla docela vzrušená (díky reakcím TT CZ) , takže jsem to tu už znovu nedávala, mělo by to být v historii
Tak jestli dokáže dát v Trenčíně slevu 25% a ještě vydělat to potom chápu TT CZ že se jim to moc nelíbí když si zákazníci o toto oblečení místo k nim budou jezdit do Trenčína. Asi je lepší nadávat než slevit na ceněNač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
tenkrát tu kluci z tt vysvětlovali, proč s cenou dolů jít nemůžou. mi jako zákazníkovi je to ale jedno, když jde o rozdíl v ceně skoro 7 tisíc nehledám prodejce levnější o pár stovek, na to jsem moc líná a když jsem někde spokojená, není důvod kvůli pár kačkám měnit. ale tohle nebyl ten případ. navíc když mi slevu nabízí i pro letošek, tak už nemám opravdu co řešit (a určitě to nedělá kvůli mým modrým očím, tak modré zase nejsou )