Ahoj chlapi, koupil jsem výstuhu převodovky na R1100GS z druhé ruky (origo TT pro rýpaly) a chtěl bych požádat někoho kdo je má a byl by ochotný zjistit jaké vymezovací válečky (rozměr) a kam se dávají.
Prodávající mi je nepřibalil
Na stránkách Touratechu jsou nakresleny dva válečky na každou stranu.
http://www.tourat...1301-0.PDF
Vypada to,ze potrebujes 2x2,5cm a 2x1cm.Myslim,ze pri montazi je pak jasny kam prijdou,ted nejsem u motoky.A navic nemam orig.TT a mel jsem myslim jenom dva valecky 3,5cm.Ted si nejsem jistej.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak ja to mel opravdu 2x 2,5 cm.Je to podle mne jedno.Ty valecky vlozis do ok na ramu,ke kterym se zavesuje ta vyztuha.Tak si zmer ty oka a mas to.Vnejsi prumer valecku je vlastne vnitrni promer oka a vnitrni prumer valecku musi byt takovej,aby ti zkrz ty valecky prosel sroub.A tech 2,5 cm odpovida delce toho oka.Nevim jestli ma nejaky vyznam delat ty valecky ze dvou kusu.
Ty valecky jsou vlastne takove vymezovaci mezikusy,aby ten sroub skrz to oko nesel prazdnym prostorem a urcite to tak zvysi pevnost.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
jencekgs napsal:
Potřeboval bych to vědět přesně, protože je musím nechat udělat. Ale díky za odpověď.
Jestli vydržíš do zejtřka tak ti to voměřím. Já je kupoval nové od TT a ty válečky k tomu byli dvoje jedny krátký a jedny dlohý. Když sem tam volal a ptal se jako kam mám tolik váklečků narvat (věřil sem že od TT nepřijde nic zbytečnýho) žekli mi že tam pasujou buď jedny nebo druhý podle typu. Pasovali tam ty krátký, mám 99.
v odkazu od Vevise je přesně co tam má být
obsah balení:
1x výztuha levá
1x výztuha pravá
2 x vymezovací válečky 25mm
2 x vymezovací valečky 10mm
2 x šroub M10 x 55
1 x šroub M8 x 60
2 x šroub M8 x 50
2 x šroub M8 x 40
3 x šroub M8 x 30
2 x podložka M1
Váleček má vnější průměr 18mm a je v něm díra 10.5mm, vysokej je 10,4mm.
Jestli máš zájem a pojedeš na setkání ve středu v sobotu tak ti přivezu ten delší váleček kerej
sem našel. Je víc než 2x delší než ten malej takže z něj spolehlivě uděláš dva.
Jelikoz se odkaz na vykresy vyztuhy prevodovky na R1100GS / R850GS blbe hleda, davam ho aspon do tohoto vlakna: https://uloz.to/!...ystuha-zip
Upravil Slavek-xxx dne 07.05.2017 10:44
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999