Já sem na to šel podobně, ale bohužel žádnej z prodejců Revitu do 100km zboží Revitu skladem neměl. Meteorsport Třebíč je drahej a dodání slibovali do 2 měsíců a objednání jen oproti 50% záloze. U jejich dýlerů v nymburce sem si teda vyzkoušel jiný hadry od revitu a ujasnil si velikost. Pak jsem objednal v Fcmoto a hadry do tejdne přišly upsem. Omylem poslaný černý kalhoty sem zaslal zpět a do 14 dnu přišly objednaný šedý. Jinak Fcmoto sou Turci, ale je s nima vcelku dobrá komunikace. Akurát neprodávaj firmám, aby šlo něco udělat s tim dph, jejich vysvětlení je, že je to pro ně komplikovaný.
V podstatě sem rád že to dopadlo, hadry sou bezvadný a navíc žádná masovka uniformoidní.
Samo že by bylo dobrý do Meteorsportu trochu zaprudit, ať vemou něco na sklad, byl bys po mě a Džonym další co bude projevovat zájem o vysšší modely, třeba se v nich něco hne.
A nech si od nich poslat katalog, je super. říkám si hurikán
Meteorsport je oficialni dovozce Revit do CR, ma nejaky dylery co to od nich berou, tady mas kus komunikace:
"katalog s ceníkem Vám zasílám poštou.
Zboží si můžete prohléhnout například v prodejně PT-Moto v Nymburku , For Bikers v Plzni, Meteorsport Třebíč..."
HUstá helma Jak z nějakýho sci-fi http://www.xzero1...ndexp.htmlF800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Zdar tak já teda nikdy toho terénu moc nanajezdil ale kdysi - před cca 11ti lety sem začínal v kůži značky LOUIS dovezené z německa to bylo něco a kvalita supr člověk co jsem mu to prodal je má dodnes jen to trochu podřel - pak začla být moderný cordura vylítl hubík , kamoš šel do PSI ja sem testl levior mladá taky vydržel 6 let vše ok a to sem v tom i ližoval.
pak sem pořídil naháča a šel sem zas do kůže - vyzkoušel a prohledal sem kde co až sem zase skončil u levioru - spokojen život obleku ukončila nehoda (ne moje vina) po 6ti letech se i přítelkině rozhodla pro změnu a to byl oříšek !!!
zkouška IXON - krásný ale podšívka igelit v létě hnus
SPOOL taky tak
nakonec si nechala bundu levior a kahoty od PSI - jedna projíždka v pařáku a byla spocená jak svina - membrána od PSI nefunguje tak že šli do světa a proběhl návrat k LEVIOR
Zkušenost kamošů PADANA - nic moc ale za ty prachy dobrý Kůže od Padany - levná ale dost divný šití střihy atd.prostě to uplně nesedí.
NaZRAN- textil - hezký na pohled ale taky igelit když sem vždycky viděl kamoša jak první co udělal při zastávce tak zhodil bundu a zářil radostí jak usychá :-)
Možná to zní jako reklama ale já na levior nedám dopustit textil , kůže a rukavice ty mě vydržely 4roky pak sem je ztratil . ale mám je znovu .
Jooo a když tak koukám tak je ten komplet v černo-šedé tak na ADV asi nebude co rěšit
Díky moc.A ještě se zeptám jestli nevíte jestli není lepší jet někam jinam.Koukal jsem,že mají prodejnu v Drážďanech, Chemnitz,atd.Kilometrama to vychází podobně a jel bych tam,kde je ta prodejna větší,nebo kde mají víc zboží.
Luboss> ja jsem vzdy jezdil do Regensburgu, protoze tam je Hein Gericke, Polo, Louis a Staedler. 4 firmy v jednom mestecku, kde to stihnes za pul den vsechno projit, vyzkouset a rozhodnout se co koupit.
BMW R1150GS MY02
Tak jsem kamaradi po dlouhem vybirani nakonec neodolal bunde PADANA DESERT 2007. Slevnili mi ji jeste o 600Kč, takže za cenu 2715Kč nebylo co řešit.
Test1....vcetne termovlozky... prodejna, zkoušení botů, kalhot, rukavic, behani do patra po schodech k zracdlu, okolní teplota 24 stupnu, v bunde jsem v podstatě dřel skoro hodinu, měl jsem trošku zpocený záda, zkrátka jako kdybych byl v tričku...
Test2....cesta z Ostravy do Přerova, -4°C, mokrá prosolená cesta, plno aut, tempo 110km/h, u příboru mrznoucí d隍 se sněhem bunda v pohode vydrzela, nekde... zima mi byla od nohou, protoze jezdim v kanadach a tenkych ponozkach... a mel jsem je propoceny, jinak bunda odolala a jako jedina v teto cenove kategorii je az ke krku a tak neni treba nakrcnik, kterej sice mam, ale je otrava ho nasazovat, ma vice vetracich otvoru, je dobre vybavena kapsama a material na me pusobi lepe, nez z hein gerick, louise ani nezminuji a polo jsem nesondoval. Nazran nebrat, ten jsem mel, kvalita je desna a Psi je spise na silnici... PADANA proste moje vyberove rizeni vyhrala.... zapomnel jsem zminit chranice, ale ty jsou na stejno jako u ostatnich bund
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Tak ja po taky dlouhym vybirani sel do Pharao TOUR,Revit jsem nevzal hlavne z duvodu nemoznosti vyzkouset .Cena vzhledem ke kursu eura byla dost dobra,11400.-za komplet a to kdybych chtel cervenou bylo by to jeste o 50€ min,ale ta se musi objednat ,zaplatit a za 14 dni znovu pro ni dojet,ale me se nakonec nazivo a po vyzkouseni (obleceni mi sedlo perfektne) nejvic libila modra varianta,kterou ted delaji nove Jen ty vodeodolny kapsy budou asi v teple dost na prd,pac si myslim,ze se pod tim budu pekne parit,jinak je ale bunda pomerne dost vzdusna,ale na uplny paraky pocitam stejne jeste s krunyrem a necim lehkym pres to,ale s kalhotama na paraky jeste nevim uvidime,treba to pujde prezit i v tomhle,kdyz jsem to do ted prezil v kuzi ale tem dvoum ventilacnim otvorum u kalhot moc neverim ze by nejak extra pomohli.Jo ty kalhoty se daj s vlozkou pomerne dobre pouzit i na Lyze
nemate nekdo info o teto bunde RALLY DESERTIKA
Upravil zmijon dne 06.12.2007 22:23
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
A vánoce jsou vyřešený.
Upravil Cycli dne 07.12.2007 16:48
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
swat napsal:
Tomas,prosím tě a co kalhoty???Já mám problém že at oblíknu co oblíknu tak mám v létě trencle mokrý jak kdybych se pochcal.Mám gatě od PSI od NAZRANU,klasický cordura.Je jasný že kdybych jel kolem komína tak vezmu nějaký letní,ale to zase nemá takovou ochranu při pádu.Příští týden jedeme ALBÁNII,tak snad budu měnit trencle 2x za den a vždycky je vyhodím.Asi koupím někde od čonga za 20kč
Ty Rally2 kalhoty jsou na léto dobrý??Jinak perfektně napsanej článek o bundě,myslel jsem že ta R2pro bunda bude víc na turistiku.
no tak to ti naprosto věřím psi s tím igelitem uvnitř to je fakt sauna
k té tvé stříbrno-černé kombinaci by to aj sedlo
neptomokavost elmi slušná jak v nazranu či psi se v tom určitě pařit nebudeš a na rizikových místech dvojitá cordura a ještě teflon vrstva a kupodivu to po pádu na silnici nemá ani škrábnutí
To je na lyže ne???
Vidím to na pharao nebo revit cayene nebo když manželka dá tak rally2
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis