Jojo na fc-moto,vyslo to s dopravou asi na 12500.-Kc tady to prodava meteorsport,ale me nabidli cenu 17 tis.a dodani cca mesic,z fcmota to bylo za tyden doma.
adventure73 napsal:
asi to tu nekde je ale srovnani Pharao z Pola a Revit (offtrack) by nekdo neumel? myslim hlavne vlastnosti, teplo, zima, mokro, sucho...
Mel jsem POLO a muzu rict, ze kvalita byla velice dobra respektive neznam nikoho, kdo by rikal opak a to se kolem me par POLO jedincu vyskytuje. O Revitu jsem uvazoval pred nakupem RP2. Myslim, ze to byl Doc, ktery tvrdil relativne nizkou kvalitu Revit hadru v porovnani s RP2 po nekolika sezonach. Nakonec i diky spatnymu zastoupeni Revit v CR jsem sel do RP2.
BMW R1150GS MY02
hadry co sou výborný do deště i do vedra neexistujou. já vybíral aby to byla slušná kvalita a líbilo se mi to.
rally2 mi pořišla jako drahá uniforma, pharao bylo jen v jedný nebo dvou barvách a jezdí v tom spoustu lidí.
šel sem do rizika revit cayene a dakar gatě a sem v celku spokojenej. navíc je výběr 4 batev ve dvou řadách oftrack a cayenne. až na to zastoupení c čr, ale to se snad zlepšilo, vloni nechtěli o dovozu těchto hader ani slyšet, takže sem objednával u turka v fcmoto.
říkám si hurikán
Já mám Hubíkovic GOREME GT,vrch kordura,Sympatex membrána a nějaké termo vložky. Mám to od podzimu,najeto asi 5.000km. Maximální spokojenost i za jízdy v prudkém dešti.
Mikes
Nově s KTM... :-)
xavier napsal:
Jojo jen ja mam cervenou variantu,kdybys chtel nejakej detail,
tak neni problem
no jasne, jak moc se v tom potis, jestli uz ti to promoklo, jetli treba zip neskrabe do krku a tak
Zatim se v tom nepotim vubec kalhoty jsou pomerne dost tenky(na bocich a spodku nohavic ne),krasne luftujou a to jsem presne chtel,kdyz se tam da membrana,tak to je jako kazdy jiny kalhoty a budes se v tom ale potit,v zime s teplou vlozkou v pohode,bunda ma ty vlozky stejne,zadnej zip u krku ani nikde jinde necejtim,naopak u krku je to moc prijemny,jen nevim jak dlouho to vydrzi,je to takova pletenina dirkovana.Zatim jsem v tom nezmok,doma jsem schvalne zkousel membranu a sprchu vydrzela bez problemu,takze nejakou prehanku to snad zadrzi,ale na vetsi dest mam stejne nempromok,bez ty mebrany to asi promokne pomerne rychle.
Celkove jsem s hadrama uplne spokojenej a koupil bych je znova.Jak to bude vypadat po par letech netusim,urcite se to sepere,ale do smrti je nemam v planu nosit.
Uprimneharao neni spatny,ale tohle je lepsi
Upravil xavier dne 12.08.2008 16:59
Máte někdo zkušenost s oblečením Streetguard 2 v létě ? Je to použitelný i za vyšších teplot,nebo se člověk ihned po zmomalení pod 80 km/h okamžitě upeče ?
no na enduro musim hadry obmenit..preci jenom ty klasicky textilni hadry na moto nejsou ono, na enduro po dalnici davam 150 a okresky a hlavne teren tam se uplne pecu
WILL RACE FOR FOOD
trochu jsme zabrousili s tondem pri koupi mota na tema hader.. je jasne, ze se nejvice asi osvedci bunda a boty. o prilbe ani nemluve.. kdyz ji tonda videl, tak hned ze se mam na bundu vysrat a postarat se o to, abych mel kvalitni prilbu. no jasne! ta moje integralka toho zazila mnohem vic nez je zdravo. rozhodne nebudu kupovat cernou, i kdyz ta by se na moto nejvic hodila a budu vybirat nejspis ve stribrne barve se stahovacim stitem proti slunci a odklapeci. s masinou jsem na miste trochu zapasil, jiste to nebylo poprve a byl jsem z toho mokre az az.. Takze jesli muzete poradit kvalitni veci za priznive ceny, nebo jesli nekdo chce obmenit satnik at mi da vedet, budu potesen!
Streetguard jsem měl verzi I a byla to doslova sauna. V dešti bezvadné, i v těch nejhorších lijácích to po mnoha hodinách nepustilo ani kapku ale jedna cesta na Korsiku v létě mě dokonale vyléčila, většinu cesty jsem jel v kraťasech a v tričku, protože třeba přes Itálii to byla jedna stojící kolona kamionů, teplota tak 30 plus pekelný vedro co produkovaly auta kolem, bylo to nesnesitelný. Je to fakt dobré oblečení na jaro a podzim nebo do Alp apod ale ne do horka.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
no ono na hadrech s fix membranou jsou podle me ty pruduchy v poradnem vedru skoro k nicemu. v cechach a okoli je to obvykle ok a jde to prezit kdyz si to clovek trochu rozepne, ale kdyz s takovouhle vybavou jedes na jih tak je to utrpeni. kalhoty ted uz vozim dvoje, jedny s membranou a druhe bez a lehci. moc mista to nezabere a je to lepsi nez jezdit v platakach a preziju v pohode i snih v alpach. s bundou je to ale horsi, ta uz zabere dost mista. takze by to chtelo asi neco s vyndavaci membranou, ale co a nebo bez membrany a proste se oblekat do nepromoku kdyz je zima nebo prsi...
Upravil turby dne 12.08.2008 21:00
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
esli mluvite o revitu tak jednak se to dá vyzkouset třeba v Nymburce, maji jiný levnejší řady, ale pro představu co je pro revit xxl to stačí. v katalogu je taky tabulka velikostí se všema obvodama a tak (můžu poslat mejlem)
Jo a já mam to největší z největších cayenne a oftrack a pracuju na vídeňský, zejtra v tom budu v práci nebo to můžu kdykoliv vzít do auta.
říkám si hurikán
Mam uplne novou Alpinestar JET ROAD GORETEX ... velice dobre udelana bunda, se zateplenou vlozkou, Goretexovou vlozkou, system vetrani resen velice dobre, protektory mozno vyndavat dle potreby. prodejni cena v CR je 13 900,-Kč prodam za 9 500,- velikost XXL, merim 189cm a je mi super. K tomu muzu nechat Alpinestar goretexovy rukavice za cca 2000,- ( PC 4000,-) taky uplne nov.Tak pokud ma nekdo zajem napiste. Foto muzu poslat mailem.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz