Mr GS napsal:
Tady ale proběhlo tolik kilometrů textu s tím, že s Bobšem dožiješ, že tě budeme muset taky rozebrat na díly, aby bylo dostáto slovu, jestli to uděláš
Jo, to jsem si opravdu myslel. Ale jak říkal jeden prezident, jen bl.... nemění své názory.
Ja píše Hrabě, asi opravdu došlo na datum spotřeby.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Juradu napsal:
Ahoj, docela by mě zajímala ta nádrž. ta moje už je ohromně podřená, ta tvá vypadá luxusně.
Opravdu by nešla poslat? popřípadě , kde vyzvednout, díky
Poslat to jde, jen ne poštou. Můžu to po dovolené poslat z práce DPD. Jen to stojí kolem 200,- podle váhy a velikosti.
Opravdu bych jí vzal,pak napíšu SZ. Ještě počkám,co budeš prodávat dále. Mám úplně stejnou r1100 jako ty. Já rok 1995.
Nádrž beru určitě, počítej se mnou. DPD je v pohodě.????
blahacek napsal:
Ahoj, prosím Tě je k mání ještě sedadlo řidiče? Popř. to zadní lízátko? Děkuji.
Jo, sedlo ještě je,ale o které máš zájem netuším. Mám dvě. Blatníček už je zamluvený
Upravil Medik dne 11.09.2023 09:40
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
blahacek napsal:
Vzal bych to presite z ddtuningu jestli je.
Zatím je.
xtmotoman napsal:
Ahoj, to spojkové lanko je ještě volné? Šla by zasilkovna po platbě na účet?
Díky!
Ahoj, spojkové lanko ještě je. Se Zásilkovnou nemohu sloužit, ani netuším, jak se používá. Mám k dispozici DPD. Což obnáší cca 160 až 200 kč podle váhy a velikosti.
Občas přes Plzeň jedu, ale to může být na dlouhé lokty.
úprava nabídky na první stránce. Už jen to, co je napsané.
hobr napsal:
Čau Mediku. Vzal bych to zrcátko. Je ta možnost?
Jo, pořád se mě ta ulomená jarní troska doma válí :-) Jen asi případné zaslání tak 2x převýší cenu zrcátka. Použitelné je sklo, ulomil jsem to nad závitem.
Další díly na první stránce.
Ahoj Mediku, beru dekl pod nádrž, originál nářadí a vzal bych aji ten manuál,ale čokoládu ti asi posílát nebudu, pošlu ti peníze, řekni si kolik. díky
Upravil Juradu dne 20.09.2023 07:47
Ahoj Mediku, beru dekl pod nádrž, a vzal bych aji ten manuál,ale čokoládu ti asi posílát nebudu, pošlu ti peníze, řekni si kolik. díky
Tak třeba za pade. Měl by si to celkem za dvě kila, stavíš se pro to? nebo má někdo cestu?
Jo a je tu první zájemce o hyperprav PM.
Ahoj.
Mysli na mě prosím s těma padákama O:-)
Nemáš pjekný řídítka? Ty moje jsou už dost ohnutý všude možně :-D
Díky
Herrmann
Upravil Herrmann dne 20.09.2023 09:35
Herrmann napsal:
Ahoj.
Mysli na mě prosím s těma padákama O:-)
Nemáš pjekný řídítka? Ty moje jsou už dost ohnutý všude možně :-D
Díky
Herrmann
Padáky půjdou dolu jako jedny z posledních. Drží mě za to zbytek motorky. Napíšu si tě do listu, abych nezapomněl. ˇřídítka jsou krásný, rovný. Jen nevím, jak moc je "oholím". Je tam zánovní brzdová pumpy a zatím se mě nepodařilo uvolnit pravé zrcátko. Možná by bylo lepší je pustit víceméně v celku. hefty taky nejsou starý.
Upravil Medik dne 20.09.2023 11:39
Pokud není něco v seznamu, neznamená to, že to není, jen jsem se k tomu třeba nedostal. No a samo, může to už být pryč. Nicméně hrubě nastíním, co ještě bude. Kardan bez koncového křížku, převodovka, spojka (od ledna nová), podsedlovej rám, komplet elektrika, od jara nová gelová baterka, komplet přední brzdy, zvýšení řídítek, vstřiky včetně redukcí a klapky měly repas osek, ale už je to nějakou dobu. Motor, jen mu začalo rosit olejové oko. Nové už tam dávat nebudu. Přední vidle jsou z 1150 a mám je na 1100. neptejte se, jak jsem je tam dostal. Koupil jsem to už tak. Jestli někdo něco shání, napište mě.
Medik napsal:
Pokud není něco v seznamu, neznamená to, že to není, jen jsem se k tomu třeba nedostal. No a samo, může to už být pryč. Nicméně hrubě nastíním, co ještě bude. Kardan bez koncového křížku, převodovka, spojka (od ledna nová), podsedlovej rám, komplet elektrika, od jara nová gelová baterka, komplet přední brzdy, zvýšení řídítek, vstřiky včetně redukcí a klapky měly repas osek, ale už je to nějakou dobu. Motor, jen mu začalo rosit olejové oko. Nové už tam dávat nebudu. Přední vidle jsou z 1150 a mám je na 1100. neptejte se, jak jsem je tam dostal. Koupil jsem to už tak. Jestli někdo něco shání, napište mě.
Mediku já beru 100 % redukce se vstřiky, už jsem ti psal i SZ, tak kukni, jen trochu nastiň cenu.