Dle diskuzi na Osram facebooku to vypadá, že je jako opční příslušenství nějaký Error modul - někdy je třeba přidat a někdy ne. Mělo by to být dle schváleného modelu... Ono i ten seznam schválených modelů je dost omezený (ono homologovat to na každý auto bude asi něco stát a dělat to na 15-20 let starý auto kterých už začíná ubývat se jim moc nevyplatí... ale zrovna u toho GS - nejprodávanější motorky, která špatně svítí, by to nebylo špatné ale třeba to oslňuje tak to nemají schválené...
Upravil HonzaGS-SV dne 08.11.2022 09:49
Berry napsal:
Jo a bylo by fajn kdyby někteří diskutéři trochu ubrali a odolali touze za každou cenu z někoho dělat ****a a masírovat si svoje ego ..
...Nebuďte slušnej,řekněte pravdu, kdo Vám to řekl, který úředník ?, jste moc hodný...
...dostal jsem tu informaci ....
...od koho?...
ze státního zdravotního ústavu...
...JMÉNO ... no tak to řekněte... ....
Upravil John_Ice dne 08.11.2022 14:02
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Berry napsal:
Jo a bylo by fajn kdyby někteří diskutéři trochu ubrali a odolali touze za každou cenu z někoho dělat ****a a masírovat si svoje ego ..
...Nebuďte slušnej,řekněte pravdu, kdo Vám to řekl, který úředník ?, jste moc hodný...
...dostal jsem tu informaci ....
...od koho?...
ze státního zdravotního ústavu...
...JMÉNO ... no tak to řekněte... ....
LED kompletni Svetlomet na 1200GS (Vzduchac) Homologace?
Přidané 23.05.2023 21:26
Zdravím, nebyl by tady někdo z prítomných,kdo by byl schopny vytisknout na 3D tisku přípravek na seřízení led světla z Alli....byl bych mooooc vděčný za jakoukoli pomoc
Předem moc dík
Přidané 24.05.2023 11:43
VladoGS napsal:
Zdravím, nebyl by tady někdo z prítomných,kdo by byl schopny vytisknout na 3D tisku přípravek na seřízení led světla z Alli....byl bych mooooc vděčný za jakoukoli pomoc
Předem moc dík
A máte k tomu STL soubor, nebo alespoň rozměry a plánek, jak to má vypadat?
Já si tisknu ten vnitřní držák blastrů na řidítka
Přidané 24.05.2023 13:35
https://www.thingiverse.com/thing:5338479
ČZ 125/516, Yamaha 250YZ, KTM 125EXC, Kawasaki ninja 600, VYX 525, (14 let pauza) a pak BMW r 1150 gs. Jawa 50 typ 20 (Pionýr), BMW r 1200 gs.
Přidané 24.05.2023 19:30
VladoGS napsal:
Předem moc dík
Stačí si trochu snažit a něco si přečíst...pochybuji, že jsi dotyčného kontaktoval, když .....
Joch napsal:
je to už hodně příspěvků z5, kdy tady kolega řešil seřizování LED světla, aby neoslňoval.
protože mi tato možnost také chyběla, rozhodl jsem se ji také řešit. Nic se nevrtá, neřeže, nelepí, možnost zpětné instalace původního baňkového světla zůstává. Oba díly jsou vytištěny na 3D tiskárně, jediná lepená věc je matička na seřizovacím šroubku. Je to čerstvě nainstalováno, takže případné zkušenosti mě teprve čekají. Třeba to bude někoho inspirovat. Celý "mechanismus" se po instalaci na LED světlo nasadí na originální čep na motorce.
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Přidané 24.05.2023 20:04
Ahoj kolego..... Já jsem snazivej až,az,...... A můžeš vynechat i pochybnosti, a dotyčného jsem kontaktoval.....ale moc dík za upozornění....
Už to mám doma, namontovano, vypadá to dobře, zítra vyzkouším...