Stewe napsal:
Dovi> co na tý stavebnici stojí půl koule??? Pro tohleto v životě nenajdu pochopení...fuj
Mě se neptej, já to neprodávám.
Mně se jenom udělalo šoufl, kór když jsem to viděl ve spojení ještě s tou cenou.
Užitková hodnota nula, takže tento technický výtvor nejspíš emociálně ocení vždycky tak asi jenom dva tři lidi na každým kontinentě, co k životu potřebujou exhibovat a musejí si v tlupě dodávat sebevědomí něčím takovýmto. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
kim napsal:
Sem ještě neviděl že by v té firmě udělali něco pěknýho; takovou prču za půl mega
i když jak se říká- proti gustu....
Ber to tak ... já jim fandím, když to dokážou prodat ... Asi by to neprodali nebýt nějakého pořadu v TV, ale je to jejich bussines a když je někdo ochotný za to vysolit takovou kromadu peněz s úsměvem, tak jim prostě musím pogratulovat
Nebyl by tady někdo, kdo by byl ochoten pro mě koupit na ebay tenhle otáčkoměr-http://www.ebay.d...2a2588c807 Nemám ani účet na ebay a ani neumím dost dobře šprechtit.
kim napsal:
Sem ještě neviděl že by v té firmě udělali něco pěknýho; takovou prču za půl mega
Ber to tak ... já jim fandím, když to dokážou prodat ... Asi by to neprodali nebýt nějakého pořadu v TV, ale je to jejich bussines a když je někdo ochotný za to vysolit takovou kromadu peněz s úsměvem, tak jim prostě musím pogratulovat
Jasně, vím o co jde; když je poptávka tak co by nedělali že jo.já jen na to koukám spíš z pohledu uživatele; ale je vidět co dokáže mediální propagace-masáž ,,koupíš načančaný trubky na dvou kolech,jezdit se na tom nedá a ještě si myslíš jak je to krásný a bůhví co nemáš"
kim napsal:
Jasně, vím o co jde; když je poptávka tak co by nedělali že jo.já jen na to koukám spíš z pohledu uživatele; ale je vidět co dokáže mediální propagace-masáž ,,koupíš načančaný trubky na dvou kolech,jezdit se na tom nedá a ještě si myslíš jak je to krásný a bůhví co nemáš"
No a to je to co na nich obdivuju, těch pár frézovanejch dílů s logem OCC koštuje půl míče Nejsme v USA, tady se máme i zatáčky, když jedu na vyjížďku
Aby vás auta nepřeslechla: http://screaming-.... Už tady byl i podobný klakson Nautilus Stebel Hupe, ale tohle může být spojený s originál klaksonem a taky světly. (sice trochu oříšek pro STK, ale když jde o zdraví....)
D.
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
;o) rukavice Rallye 3 mám od léta Ježka a super a jak jsem se byl na něco kouknout v Inveltu, tak už mám od té paní s plným hrudním košíčkem i vánoční dárek rukavice PROSUMMER, jen jsem si ho musel koupit sám ;o), nechce mě někdo na Vánoce adoptovat, seznam dárků pošlu včas ;o))
www.jantruhlar.cz
v r2 rukavicich jsem si namlatil a byli OKAMZITE prodreny. R3 mi neprijdou o moc lepsi...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
v r2 rukavicich jsem si namlatil a byli OKAMZITE prodreny. R3 mi neprijdou o moc lepsi...
...tuto zkušenost zatím nemám, takže R3 za mě zatím dobrý ;o)
no spis jsem chtel rict.. pokud jezdite vic nez vylozene teren (a ani tam nevim).. RADIM NEKUPOVAT.
Absurdne NIJAK mi ochranili ruku (Rallye 2 rukavice).
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2