Lukes napsal:
Jistě ty prde.
Jsi zasrayyyny goooglista jinak bys věděl houno stejně jak mrdgs ???????????????? pěkný den přijdu zas
Takovy nenavisti hned po ranu.
Ano nevim vsechno a nebyl jsem uplne vsude. V severni americe nikdy, Kanada taky nikdy ani na Islandu. A podle znacky hodinek to nepoznam. Udaje na nich pomohly. Minimalne beru jako dobrou inspiraci na nejakou pristi cestu.. diky
Col de la Cayolle ve Francii. Pod ním Ruda "Joe" ztratil z přilby kameru a bohužel jsme ji tehdy nenašli.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Lukes napsal:
Jistě ty prde.
Jsi zasrayyyny goooglista jinak bys věděl houno stejně jak mrdgs ???????????????? pěkný den přijdu zas
Ano nevim vsechno a nebyl jsem uplne vsude. V severni americe nikdy, Kanada taky nikdy ani na Islandu. A podle znacky hodinek to nepoznam. Udaje na nich pomohly. Minimalne beru jako dobrou inspiraci na nejakou pristi cestu.. diky
Ježku promiň ráno mně to přišlo jako strašná prča, hlavně jsem si byl jistý a pořád jsem že nejsi vztahovačný a počítal jsem spíš že mě podobným stylem odpálkuješ. No nic pít se nemá ale zametat se musí
Nebyli jsme zrovna na stejné vlně
Upravil Lukes dne 05.01.2022 13:08
TAKE IT EASY
jezek napsal:
Vsude je to tam super.. s benzinem klasika.. koupili jsme predrazenej od domorodcu z lahve od coca-coly nebo co to bylo my to meli vubec zajimavy. Asi 4x jsme tam pichli a 2x nam pomahali vojaci. Nova duse za 5 dolaru i s praci. Meli jsme tam takovej zajimavej deal ale to je celkove na dlouhy vypraveni... nakonec jsme delali velkou opravu az u more a musel jsem jim sahnout do prace aby se prislo na to proc ta duse furt praská. A pak uz byl klid. Teda az na ty dalsi jiny problemy ale celkove pecka. Videl jsi dokument? Ma to 6 dílů, jsou kratky a rychly takze je to pry docela koukatelny... zajimava muzika atd.. zajimal by me nazor..
Lukes napsal:
Jistě ty prde.
Ježku promiň ráno mně to přišlo jako strašná prča, hlavně jsem si byl jistý a pořád jsem že nejsi vztahovačný a počítal jsem spíš že mě podobným stylem odpálkuješ. No nic pít se nemá ale zametat se musí
Nebyli jsme zrovna na stejné vlně
Lukes napsal:
Potkal ji tam někdo? Prej je to duch toho místa…. kde to je?
Tak dávám nápovědu pokud máte chuť googlit podle nadmořské výšky a rovnou se ptám byl někdo na Bmw výš?
jak se Ti tam dýchalo? A jak se dýchalo BMW?
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Zdar Pivoši
Posledních 200 m výškových jsem měl “tunelové vidění” a motorka jela max 90 km/h ve 4.300 metrech tady ve skoro 5 jsem brblal na dvojku a byl rád že jsem rád
Nahoře jsem pobyl max 20 minut. Ta liška tam, je na spoustě fotek z toho místa, bydlí tam a chodí se dívat na lidi. TAKE IT EASY