ahoj, dnes jsem se těšil na projížďku, ale dakar odmítl nastartovat.Baterka v pořádku, světlo svítí,ale nesvítí kontrolka chladící kapaliny a startér ani nehrkne.Poradí někdo? díky
Cvakne alespoň v relátku? Je to to před baterkou... Jinak neznamená, že když světlo svítí, že je baterka OK. Na start je potřeba mít baterku v dobré kondici. Kdy jsi jezdil naposledy?...
tak třeba mě se povedlo dojet ke kamošovi a tam jsem to vypl a už nenatočil, upad mi drátek u tlačítka startéru... ale nevím, tohle možná nebude tvůj případ...
Jezdím tak, jak umím...
Andras napsal:
ahoj, dnes jsem se těšil na projížďku, ale dakar odmítl nastartovat.Baterka v pořádku, světlo svítí,ale nesvítí kontrolka chladící kapaliny a startér ani nehrkne.Poradí někdo? díky
Co elektrickej chcipak? Nemas ho zapnutej?
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Ahoj zkus jeste potocit zadnim kolem a pocvakat s kvaltama mi se to stalo kdyz jsem dal 1ku a nemel nastartovane pote jsem chterl startovat a udelalo to to co popisuje chvili jsem dumal co a jak a pote jsem si vzpomel co jsem delal zaradil jsem 2ku taky na miste pote neutra a najednou kontrolka zablikala a vse bezi jak vino od te doby to vim hodne zdaru
Podívej se na konektor ŘJ. Měl jsem uhnilý jeden pin v ŘJ, také se nerozsvítila kontrolka a motorka nešla nastartovat. Startér sice točil, ale motorka nechytla.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
hele, když vidím že to bylo kvaltama, tak mi to teď došlo, že jsem měl stejnej problém, měl jsem tam neutrál ale nesvítila mi kontrolka neutrálu, až jsem stím trochu zamlel a rožla se tak jsem teprve nastartoval bez problému...
Jezdím tak, jak umím...
Já sem vyřadil z provozu čidlo stojánku i spojky takže nastartuju i když nechci prostě se snažím odstranovat kurvítka.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Je fakt že čidel které mají zamezit nastartování je tam až moc. Pokud pak nějaké odejde, stráví člověk hodiny nad tím které to je.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350