Ahoj.Minulej tejden jsem si pořídil BMW F 650 GS (2006) 9800km a myslim si,že ve slušném stavu..(fotky později dodám).Jelikož to je moje první větší motorka a až příští rok budu začínat sezonu rád bych Vás poprosil jestli by byli hodní a tzv. mi odpovídali na "blbé" dotazy
1,Motorka je samozřejmě před servisem co dělat na 10tkm + kde nakoupit filtry a atd za slušnou cenu.
2,Je uplně jedno přes co chcípat motorku jestli přes klíč nebo uzavřít obvod "chcípak"?
3,Je normální když se rozjedu a jedu delší dobu neukazuje mi to celkový počet najetých kilometru a je tam místo toho -------? Ukazuje to pouze denní počet.
Díky a doufám,že nejsem uplně za magora
EDIT:
ČÍM MAŽETE ŘETĚZ?JEZDÍM SILNICI A MAXIMALNĚ NĚKDE NAKOU PRAŠNOU CESTU.
Upravil Monsty dne 26.09.2011 17:55
Já koupil to samé, akorát Dakar s najetými 14. tis. km (první servis již byl proveden) a bod 3 mne zaujal, protože tohle mi to nedělá :-) Ohledně bodu č. 2 si myslím že je to jedno, ale zdejší osazenstvo bude vědět asi spíš... jestli nejsou všichni na třpytce, na kterou se letos bohužel nedostanu.
Právě ten bod 3 mě docela štve.. doufám,že někdo něco bude vědet... Dneska jsem jel asi 5-8km jedu po 3km misto celkových tam bylo ------ tak jsem to překliknul a byli tam jenom denní tak nevím snad to není žádnej problém
Já bych chcípal klíčkem.Čěrvenej chcípák je konstruován jako nouzovej když nemůžeš sundat ruce z řidítek,třeba ve výjezdu,když potřebuješ zastavit se zařazenou rychlostí.
Na tachometru bude asi nějaká chyba,asi abys nezjistil kolik to má opravdu najeto.
sadilek napsal:
Já bych chcípal klíčkem.Čěrvenej chcípák je konstruován jako nouzovej když nemůžeš sundat ruce z řidítek,třeba ve výjezdu,když potřebuješ zastavit se zařazenou rychlostí.
Na tachometru bude asi nějaká chyba,asi abys nezjistil kolik to má opravdu najeto.
To by to neukazovalo i kdybych zapnul klíček kolik to má nalítano.. Prostě až jedu nakejch 5km a více tak to zmizí
Ted jsem na tom jezdil.. Zapnu kliček ukazuje to celkový kilometry.. Jedu normalně 1km mi to ukazuje i celkový stav a připisujou se kilometry... po 1km mi to neukazuje celkový stav ale jenom ------ přepnu na denní ukazuje to kolik jsem najel (dnes) zdechnu motorku.Znovu zapnu klíček a mám tam samé kilometry co jsem měl předtím než jsem jezdil... 9886km.Fungovalo to normálně.... nevím co stím ted jestli jsem něco nezmačknul + pořád se i resetujou hodiny a po otočení klíčku do polohy R hned zasnou..Před tím vždycky jestě chvili ukazovali...