ahoj lidi chtěl bych slyšet váš názor na tuto bundu a jestli ji někdo z vás má tak jaký zkušenosti za odpovědi předem dík http://eshop.moto...-pro--bila
Upravil Sampon1982 dne 29.03.2012 22:20
Mám tu tmavou verzi druhou sezonu. Jsem s ní jsem víc než spokojenej, sice nemá prakticky žádný odvětrávací otvory (má dva na konci rukávů), vysloveně vedro mi v ní bylo jen jednou, ale to bylo kolem 30 stupňů a teplo by mi bylo i v tričku Další fajn věc je termo vložka, která se po odepnuní nechá nosit jako obyčejná mikina a ta vložka opravdu funguje, v ani při teplotách kolem nuly mi nebyla zima a to jsem měl na sobě jen kričko s krátkým rukávem. Několikrát jsem s ní jel v hodně hustým dešti, kalhoty byly durch, ale bunda nepustila ani kapičku. Jinak je to bundna slušivá, ke zpracování nemám nejmenších výhrad. Vřele doporučuju.
Taky mám komplet od Büse, ale ne STX. Mám bundu MILANO a kalhoty LACARNO. Co se týče zpracování, nemám námitek. Do deště mám nepromok, takže jejich voděodolnost asi nevyzkouším.
GSA 1250 Rallye 2024
Koukal sem na to že tech nemá moc větracích otvoru. Já mám starší bundu buse, ta má na rukávech na prsou a na zadech ale už se mnou zažila pár pádu tak bych chtěl vyměnit za novou a hlavně už ne černou bundu ale nějakou světlou. Taky bych rád pokračoval ve stejný značce
a co zkusit spíš Büse STC Adventure?
Má to pěkné větrání, vyndávací teplou vložku i vyndávací membránu. Měl jsem to v Brně na výstavě na sobě a moc se mi to líbilo...5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
pivos napsal:
a co zkusit spíš Büse STC Adventure?
Má to pěkné větrání, vyndávací teplou vložku i vyndávací membránu. Měl jsem to v Brně na výstavě na sobě a moc se mi to líbilo...
Nemyslel si STX adventure? A jestli jo tak koukal sem na ni je teda o litr dažší ale to by se snad ještě dalo. je ale škoda že to nedělají ve světlí barvě
Ahojte. Máme s manželkou bundy Büse Torino světle šedá verze. Komplet laděný pro páry. Dámská jiný střih než pánská. Kalhoty Locarno.
Velký výběr velikostí ( i na můj bachor ). Výborné thermo vložky. Nyní při teplotách okolo 0°C máme jen funkční trika. Voda zatím neprošla, ale nebyl ještě pořádný déšť. Nakupovali jsme u Mototrade Třebíč (ochota a vstřícnost ).
Jsem se dival vcera na vystave v bratislave na bundy buse. No ten materiál hitena mi prijde divnej. Je takovej moc jemnej. Cordura je Cordura. Mam strach aby to neco vydrzelo.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
To se da opravit. To bych nevidel jako problem.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Vydrží to dost. Měl jsem BUSE a co se týká kvality tak OK. Ale bylo mi v tom moc vedro. Ale hadry jezdí dál u kámoše a to je jim už 6 let. A furt vypadají pěkně.
Já mám komplet Büse STX Adventure.
Kalhoty jsem jezdil minulou sezónu, nemám nejmenších výhrad, pohodlné, větrají, perfektní střih i chrániče, spousta kapes...
Bundu mám novou, takže jsem v ní byl 2x, ale zatím velká spokojenost.5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
@pivos: Toz jsem prikupil tady v Lojzovi Hannover komplet, tak uvidime. Byla sleva a navic jsem dostal nejakou vodicku na prani a ve spreji neco, uz nevim co...