Zdravym vsetkych,viete mi poradit? Zacala mi presmykovat spojka na mojej GSke a ma len neakych 35000 km. Hlavne to citit v 5ke a 6ke, ked tomu pridam. Pytam sa preto, lebo mi nejde do hlavy,ze tak skoro by sa opotrebovala lamela. Moze to byt okrem lamely este nieco ine?
Vdaka
Me to dela taky ale jenom kdyz to chci rozjet z nizkych otacek.Delal mi to taky Pasat na 5a 6stupen to same co motorka.
R 1200 GS Adventure Ps: Jsem spokojen s tím co mám ale pokrok nezastavím.
robertak81 - může sáknout olej přes některé gufero (klika, převodovka) nebo náplň hydrauliky spojky /Vitamol/ přes těsnění spojového válečku, jak psal servisák, a taky to nemusí být vůbec nic jiného. Už několikrát jsem měnil spojku i při takovém nájezdu km, který máš ty (a i při menším - km byli nestočené, ten člověk tu motorku kupoval novou) a nebyl jiný problém (problém byl v zacházení se spojkou - tedy v rukách majitele). Opotřebovaná spojka se začne projevovat právě tím, že klouzne na vyšší kvalt při zrychlování z nízkých otáček.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tak ono mu stejně nezbyde nic jiného než rozborka. pač ted klouže na 5 a 6 a dál se to bude jen a jen zhoršovat..
... servis a diagnostika BMW Motorrad