Ahoj přišel jsem na to že buď neumím a nebo že mi prostě nejde vypnout ABS,
myslel jsem si že se vypíná po nastartování ale v klidu motorky (bez aktivace) po zmáčknutí čudliku ABS a pordžení dle nějakého časového intervalu... zkoušel jsem to dlouho,pak jsem to zkoušel když jsem pouze otočil klíčkem a naběhli kontrolky.. zmáčknout i držet dýl a nic... pak jsem to zkoušel i při rozjezdu ale vždy se mi ABS aktivovalo:-(
a proč ho chci vypnout..noop řišel jsem na to že když jedu někde třeba po polní cestě tak ono když s ABS šlápnu na przdu tak se nějak nic neděje a musím brzdit patama a to je škdoa bot*pissed*
Nemelo by se ABS vypinat bez nastartovani?Ja nejak moc neofim,ale tusim ze u me je to tak, ze drzim cudlik ABS,otocim klickem zapalovani ON,pockam a misto blikajici kontorolky ABS je razem svitici.Nastartuju a jedu
Upravil milanosor dne 09.07.2012 21:51
I pád na hubu je pohyb kupředu
ABS se vypina drzenim tlacitka pri startovani,ne kdyz uz je nastartovano....
Presne jak pise Milanosor..
Upravil xavier dne 09.07.2012 22:01
Aktualne 1250 GSA HP
Přesně tak, ABS musíš vypnout tak, že zmáčkneš tlačítko a držíš ho když zapínáš zapalování. Takže když ho chceš vypnout třeba po sjezdu z asfaltu tak musíš zastavit, vypnout motor, vypnout zapalování, zmáčknout a držet tlačítko zase zapalování zapnout a nastartovat, když ho chceš zase zapnout tak stejně akorát bez toho tlačítka. Je to celkem opruz ale bohužel to jinak nejcde...
Je to presne tak jak kluci pisou, vypina se pred nastartovanim. Ja uz to mam tak zautomatizivany, ze musim pri startovani premyslet, abych to nevypnul, kdyz treba prsi a jedu jen silnici.
PS: chcipnout a nahodit se to da i za jizdy
Ale uvazuju, ze si udelam prepinac, jen se k tomu ne a ne dokopat...
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Je to presne tak jak kluci pisou, vypina se pred nastartovanim. Ja uz to mam tak zautomatizivany, ze musim pri startovani premyslet, abych to nevypnul, kdyz treba prsi a jedu jen silnici.
PS: chcipnout a nahodit se to da i za jizdy
Ale uvazuju, ze si udelam prepinac, jen se k tomu ne a ne dokopat...
tak sa dokop morabo k tomu je to na nezaplatenie.
Upravil tantito dne 09.07.2012 22:41
citim sa fajn..
Abych pravdu řekl, to vypínání je pěkný opruz. Provedl jsem modifikaci dle návodu tady je to opravdu na chvilku a je klid. Dá se to vypínat a zapínat za jízdy a ještě nevyskakují chyby při startu se slabší motorkou. Takže doporučuji. Opravdu na to m nic není.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
magoss napsal:
Tak jo moc děkuju ABS už vypínám:-) porpavdě řečeno dostalo to uplně jinej nádech na té šotolině natož na lesní cestě :-) moc děkuju za radu :-)
Vidis to. Casto je chyba jen v prijimaci
I pád na hubu je pohyb kupředu