VojtechPolicky napsal:
Musím se podělit. přišli mi padáky od BArtuse...sice to chviličku trvalo.. ale co už je mám a cena byla super. tak se chci jenom podělit.
Dodani bohuzel snad po 3-4 tydnech. Mel bych to drive, ale nejak s emu to pry zaseklo v lakovne tak proto o tyden pozdeji, a postovne mi dal gratis.
Mne to ani nevadilo, vim ze byl momentalne v nelehke situaci protoze zrovna predelaval jak dilnu tak vsechno vzbaveni... a pak ted je na dovci.. a ma toho asi i docela dost. Ale ja sjme spokojeny zatim. uvidime jak to obstoji, v dodavce bylo vsechno, i spojovaci material... dalo to sice pracicku to tam dat.. ale to je proste normalni jev vsech padakuu.
Mam 176 cm.. a zkousel jsem to, kdyz si sendu tka jak sedim tak ok... kdyz sendu hodne dopredu, tak tam trochu o to mlatim... ale to sedim hodne vepredu. a mlatim jenom jak to rict.. trosku...
Taky rozmýšlím o nějakých, ale jak nad tím přemýšlím, asi bych chtěl spodní, kolem motoru. takhle nahoře mi to přijde zbytečný. Když máš vzadu držáky na kufry, tak se ti motorka vždycky opře o držáky a o řidítko. A když už to položíš na plast, tak se ti tam vždycky objeví kamínek, kterej ti odře plasty
ahoj, dík za pozitivní hodnocení, s časem jsem to měl teď blbé, ale po dovolené bych měl mít rámy i skladem, takže dodání se zkrátí. Díly už mám naskladněné. sezóna v plném proudu a já opět nestíhám vyrábět.
TomH napsal:
Manželka má taky od SW a letos v Rumunsku je docela využila.
já je užil předloni na benzínce u Holomoce OMF zapoměly posipat vylito naftˇu a já přijel ke stojanu a při slézání jsem se válel pod motorko a na benzínce pěkné smích nikdo mě nechtěl pomoct zvednot moto já chudák ležel podní já nemohl vylést HOVADA a to sem řval
TomH napsal:
já je užil předloni na benzínce u Holomoce OMF zapoměly posipat vylito naftˇu a já přijel ke stojanu a při slézání jsem se válel pod motorko a na benzínce pěkné smích nikdo mě nechtěl pomoct zvednot moto já chudák ležel podní já nemohl vylést HOVADA a to sem řval
Manželka cestou z Rovenska na Bozovici, nějak ji ta cesta nesedla
TomH napsal:
Manželka cestou z Rovenska na Bozovici, nějak ji ta cesta nesedla
To sem jel jen kosek jen do Magdeburgu,byl tam JAWA sraz jezdil jsem tam 10let na jawě 350/638,350/640/5 krásně se projedeš a na týden máš pokoj já tam jezdil na pá-ne a pak domů jen 1800km
taky budu řešit padáky, ale čeho jsem si všiml, tak když to spadne, tak to jde na podsedlovku,řidítka a mě se lehce podřel lak na předním blatníku naštěsí ne barva,
Jo a abych nazapomněl jeden pád byl na štěrku, a další asi čtyři v blátě nikdy na silnici a na zoraništi, ale náhoda je b.lbec a kdyby tam byl nějaký hrbol, tak zase pomůžou tojo
řekl byhc, že tento padák je spíše určenej pro to, aby ti motorka nepadla přímo na nohu... už jsme to zažil, když mi celej Varan ležel na pravé noze, a nebo skutr (120 kg) přímo v miste kde byl stojánek dolýtka.. dodnes to neni ok... takže určo to ten svůj kus prace udělá... a pak... takovej rám jako měla 350 jawka.. takovej je k nezaplacení, sice měkej.. ale svoji praci udělá.