Hodně oblíbený (tenkrát) a dnes absolutně zastaralý přístroj. Bez karty a s vnitřní pamětí 19MB se do toho fakt nevejde prakticky nic, navíc to vykresluje i starou Topo dost pomalu. Lidi to používají jako záznamník trasy ale i na to je to zbytečně velký a nepraktický.
Mapy do toho jdou teoreticky nahrát skoro všechny ne-NT, ale jak říkám, kapacita stačí tak na výběr 10-15 okresů z ČR mapy.
Spíš bych uvažoval o výměně v akci v protiúčtu za třeba nejlevnější eTrex Venture Cx s doplatkem nějakých 4000Kč.
TomasTT napsal:
Hodně oblíbený (tenkrát) a dnes absolutně zastaralý přístroj. Bez karty a s vnitřní pamětí 19MB se do toho fakt nevejde prakticky nic, navíc to vykresluje i starou Topo dost pomalu. Lidi to používají jako záznamník trasy ale i na to je to zbytečně velký a nepraktický.
Mapy do toho jdou teoreticky nahrát skoro všechny ne-NT, ale jak říkám, kapacita stačí tak na výběr 10-15 okresů z ČR mapy.
Spíš bych uvažoval o výměně v akci v protiúčtu za třeba nejlevnější eTrex Venture Cx s doplatkem nějakých 4000Kč.
T
Tak nějak vim že je k ničemu ale vyhoď ho. Po pravdě koukám po něčem novém. Co si myslíš o Garmin 278? Jde mi o to abych ji mohl používat i v autě.. Máš ji v obchodě?
Mám pochopitelně. Je to taková vlajková loď pro nás. Highend.
Sám mám Zumo 500 a 278C, takže vím co a jak a klidně se stav, řeknu +/- obou modelů atd. Ta navigace co máš má protiúčtem hodnotu 2-3 tisíce, na 278C se ta akce nevztahuje ale asi by to šlo nějak domluvit individuálně. Můžu zjistit. Každopádně spousta lidí si jí nechává protože jí mají rádi a sloužila jim spolehlivě, byla malá, skladná a měla mraky funkcí, co ty dnešní moderní často ani nemají..
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tož já mám taky starou V-deluxe... no a stále jí používám, ale je opravdu pomalá, ale pro ukládání bodů a jejich hledání je zatím dostačující Babička jedna moje...
Na ně by už TT měl rozdávat držáky zdarma ne
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz