Ahoj zdravím všechny na tomhle foru, mám dotaz pokud někdo bude vědět poradte.Koupil jsem 1150gs rád bych se dostal k baterce a nabil ji, bohužel přes zásuvku naboku jsem nepochodil...chci vyvést kabely a nejakpou exterku někam vyvést, ale kámen úrazu nastal že nevím jak k ní, vím že je pod nádrží, ale brání sedlo, jak ho sundat už bádám dost dlouho nerad bych tam něco pos.....l, měl jsem dole plast na d kolem k sedlu vedou nějaký dva šrouby ty jsem vytáhl ale sedlo nejde zase ven, prostě se jenom víc viklá...není na to nějakej fígl? nemám k tomu nic a když najde tak v angličtině a ty obrázky jsou k nečemu.Kdo to dělal at napíše polopaticky kde se co povolí moc děkuju.pavel
... klíčkem odemkneš zadní sedlo a odědláš a pak zase klíčkem a odděláš přední ... klíček je tuším vlevo vzadu pod sedlem spolujezdce..
pro dobrý přístup k baterce je lepší sundat nádrž nebo jen povolit a vyndat šroub a nádrž nadzvednout a vysunout ...
Upravil chstepan dne 30.01.2013 14:26
(ch)stepan
zadni cast sedla sundas pres to ze odemknes zamek na levym boku, predni sedacku tahnem dozadu sundas pak vytahnes ten plastovej kryt na pravym boku pod nadrzi povolis velkej imbusovej sroub vyndas ho a zvednes bandasku a tadaaa baterka muze smele ven
edit: chstepa byl rychlejsi
Upravil maqrtek dne 30.01.2013 14:27
In pivo veritas!
Držet klíč na odemčení a za sedlo zatáhnout dozadu.Sundat plast na pravé straně pod nádrží,pod ním je inbus,ten vyšroubuješ a už jde nádrž nadzvednout.
Prosímtě pokud to dobře chápu tak potřebuješ sundat sedlo? je to jednoduchý napravé straně je zámek s háčkem strčíš klíč otočíš na jednu stranu otevře se háček a na druhou stranu se odjistí sedlo. pokud jde blbě stačí na jeho zadní část zatlačit a odemknout a pak nahoře nadzvednout a hup je dole
... servis a diagnostika BMW Motorrad