Ahoj vsichni,vcera se mi stala neprijemna vec.Popojizdel jsem delsi dobu po meste v zacpe,podotykam ze v Irsku,tudiz zadny parak.... a asi po 15min se mi zabrzdili predni brzdy.... proste celych tech 15min brzda,1st.,rochu plynu... az sem se nakonec nerozjel vubec Asi po 10 min stani to opet slo,popojel jsem do prace,cely den to stalo,vecer odjizdim a po 5min to same....opet zabrzdeno...samovolne,zase 10min stani,brzdove svetlo sviti i kdyz nebrzdim,popojedu a opet to same? *pissed* Toz co ted? Chci vyhodit predni brzdy a mrknout se na to!! Co radite a uz se to nekomu take stalo? *helplessZatim dik Martas
Pravděpodobně máš špatně seřízenou vůli páčky. Jakmile se pístek nemůže po puštění brzdy vrátit úplně z5, zůstane uzavřený vypouštěcí /sací kanálek do nádobky a brzdy se potupně zakousnou. Je to vlivem ohřátí třmene a změnou oběmu prostoru pro kapalinu . Páčka msí mít menší vůli než narazí na pístek a začne no mačkat / musí mít možnost se úplně vrátit (nečistoty ......) - stačí vyčistit a seřídit. Mohlo se stát že se uvnitř utrhlo kus gumičky a ten kanálek ucpalo - rozebrat a vyčistit/profouknout + odvzdušnit. Jestli máš duál a ABS mohla by to dělat i zadní páka nebo nebo i něco jinýho. Tohle je ale taková zákl. věc kteou si zkoukneš sám.
Dakar 650, HusaberG
Dik za zpravu. Zkusim se na to podivat a dam vedet.... Hotovo,stacilo seridit packu brzdy jak jsi psal.Asi se to stalo tim zahratim,priste si dam pozor... Dik M.
Upravil martas dne 29.06.2008 13:45