cau,sim vas mam utrhle oba ty silentbloky na spodku motoru ve predku,drzi ten susplech pod motorem(jeden je delsi,jeden kratsi),..nema nekdo doma nebo typ kde to sehnat,,popripade cislo dilu,diky
přesně tak, pokud nebereme tel, není to opravdu proto, že nechceme..
začala sezona a každý chce najednou všechno hned.. překvapivě..
Stačí napsat do mailu a objednávky postupně po nocích vyřizujeme..
Jinak takto - pokud se jedná o 1150GS (usuzuju podle rubriky kam je to vložené, jinak není nikde napsáno o jakou motorku se jedná)
11111343054 - přední silentblok, průměr 47mm - 172,- Kč/kus
11111340864 - zadní silentblok, průměr 40mm - 72,- Kč/kus
tomikanec napsal:
tak sem volal do fabory a tu m5 nemaj ani neobednaj,....a jezek tel nebere,...
Tak to teda nevim co tam to mate u vas za sklad. Ja jsem koupil uplne ten samy na M5, jen ten sroub je delší,takze jsem ho zkratil.Objednali mi to do jednoho dne.
I pád na hubu je pohyb kupředu
JJ, rikal mi ze M6 tam maji. Ono M6 maji skoro vsude,jen ne sroub+dira. Ja jsem to nechtel prevrtavat,tak jsem zachoval M5 totoznych rozmeru co puvodni.Jestli je tam nejaky update v rosnicich nemam tucha.
I pád na hubu je pohyb kupředu
tak ja nevim co tam mas ale ja origo M 6,guma ma 1 cm,a na kazdou stranu jde sroub(zavit),akorad na tom levim je jeste nasroubovanej prodluzovaci valecek a ten ma na konci M 8 .
Covece doma na to mrknu.Koupil jsem jeden do zasoby,tak by me zajimalo,jestli mam oba stejne.Ale pripada mi ze jo.Tim padem mam ja na 1150ADV 2005 silentblok susplechu s vrchnim sroubem M5 a spodni dirou M5