Zdravím, při vyjíždění z garáže se mi vyskytl problém. Zavadil jsem vyklopenou levou stupačkou spolujezdce o vrata a nad kloubem stupačky mi rupla deska. Co ted s tím? Má cenu to nejak svařit? Je to vůbec kov nebo hliník? Nebo je lepší to hned celý vyměnit? Nemáte to doma někdo na prodej? Podle realOEM to prý stojí kolem 1600, to je děsná paleta. Díky za rady
Deska stupačky??ehm no ta deska na čem je stupačka je podle mě hliník.není to tak dlouho co jsem to řezal a tvářilo se to čistokrevně:-) a samotná stupačka nevim to si nevybavím:-( ale pokuď máš možnost nech to zavařit a jen to přebrus a bude to jak nové
Zdar Mates, mel jsem stejnej problem cca 2 roky zpet. Taky jsem to brnkl o vrata. Je to z hliniku, zavarit to jde. Pokud mas zajem, cinkni. Me to varil kamos a neni problem se s nim domluvit.
Dobré ráno kluci,
mě se stalo něco podobného včera na mojí Dakarce. Během posunování motorky v garáži jsem nějak blbě ztratil balanc a položil jsem ji na zem. Lehla si na řídítko a bohužel i na zadní, zrovna vyklopenou, stupačku spolujezdce.
Moje otázka nebude jak to opravit, ale poraďte mi,prosím, kde se dají koupit rozšířené stupačky spolujezdce. A nebo i nerozšířené, ale stejné jako má řidič (rozšíření si klidně pořeším sám od Marseluse).