Čaute, mám dilema, ve staré verzi RepRom se píše, že objem nalitého oleje do diferáku / zadního převodu / kardanu (komu jak je libo) má být 250ml, v novým RepRomu zase uvádějí pro tyhle ročníky 180ml stejně jako pro novější modely. Asi se to tu už řešilo, jen zítra odjíždím na dovču, tak nevím, jestli mám dolít nebo to tak nechat a spěchám na info, nemohl jsem to najít. A pak tohle vlákno klidně zase smažu.
Je tu nějakej odborník?
Já mám r.v. 08/2005, tzn. výpušťák "vzadu" ne dole.
Dík za hilfe.
250? TO snad ne? Dej tam 180ml a jinak je to dost probráno v prvním příspěvku, sekce, je tam servis a Sevisák, nebo Toník o tam jasné píší. Najdeš tam víc věcí, ..mimochodem je mi do toho prd, ale co ještě řešíš před zítřejším odjezdem? Pas?
Jo, už jsem si to našel :-)
Já dělal servis už minulej týden, akorát jsem ho teď dělal podle tohoto novýho reprom a bylo mi divný, že tu odměrnou lahvičku na převodovej olej mám z minula na 250ml, když teď píší 180ml, tak jsem se chtěl jen ujistit, že nejsem kkt . Jinak všechno už mám dořešený, neboj :-) Kromě teda čísla 2 z tehoto obrázku, ale ten vykutám zítra, protože jsem ho kdysi ulomil vč. původního lízátka :-)