tak já měl Viper na suzuki rf900r a byl jsem s ním nadmíru spokojenej, ale s Bawem nemám zkušenost
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
sry .chtěl jsem jít do Akapa,ale novej je mazec,a nevím jestli koupit jetej,nebo raději koupit novej lauf od takové firmy? např. http://moto-doplnky.eu/p/141/2126/vyfuk-viper-bmw-carbon-fibre-oval-with-carbon-fibre-end-cap-e-road-legal-db-killer--bmw-vyfuky-na-moto-viper-ladene-vyfuky-na-moto-moto-dily.html[flash width=200 height=50][img][/img][/flash] Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Pokud vím, tak jsou to Slováci, snad někde mezi Trnavou a Galantou. Byl jsem se tam optat před pár lety na koncovku, protože kámoš je měl na Vstromu a zvuk byl parádní. Majitel Viperu byl velmi sdílný a ochotný, a na rovinu mi řekl, že pokud nevyndám katalyzátor, že to nebude nic moc, tak jsem odjel bez něj. Potom jsem dal Akrapovič včetně svodů...
Jestli chceš něco opravdu echt pěknýho se super zvukem a hlavně precizně zpracované, tak zavolej Roberta Pokorného, RP. Jednání na jedničku a výfuk nadšení. Cena na úrovni Viperu.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
to Maarty82: karbonový nedoporučuji, jak odejde vata, tak se vcelku rychle propálí karbonový obal a je to neopravitelné. I použitý akrap je dobrá volba a převatovaní trvá cca 30 min a máš minimálně na 20tis km klid
3X napsal:
to kejda: VIPER jsou Angličani, žádní Slováci
to Maarty82: karbonový nedoporučuji, jak odejde vata, tak se vcelku rychle propálí karbonový obal a je to neopravitelné. I použitý akrap je dobrá volba a převatovaní trvá cca 30 min a máš minimálně na 20tis km klid
No jsou to každopádně Slováci, o kterých mluvím já, ty chytroline. Kdybys četl, psal jsem, ze jsem tam byl osobně. Vyráběly se se se stitkem a logem zmije a jmenoval se Viper.
To co je předmětem dotazu jsou ale Angličani, souhlas.
Kejda má pravdu ;-) Chalan čo to robí sa volá Peťo (alebo je to ten druhý). Chalan je zo Šale.
Tu je test na Varane (trošku starší, ale je). http://motoride.s...-cenu.html Inak má to prekrásny zvuk
V teste čo je číslo, ale pre istotu ešte jedno:
+421905520671
Díky za rady.Asi půjdu do toho jetyho Akrapa + K&N filtr .Snad časem i svody bez katu a bude zas radosti jak o vánocích ;-)
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
3X napsal:
No jsou to každopádně Slováci, o kterých mluvím já, ty chytroline. Kdybys četl, psal jsem, ze jsem tam byl osobně. Vyráběly se se se stitkem a logem zmije a jmenoval se Viper.
a proč ty chytrolíne tady motáš nějaké Slováky, když dotaz je na originál Viper?
3X napsal:
a proč ty chytrolíne tady motáš nějaké Slováky, když dotaz je na originál Viper?
...na roury ke kamnům se neptal
pokud si přečteš první příspěvek, tak je dotaz na výfuky Viper. Ale až třetí nebo čtvrtý přesně definuje, o které Vipery jde.
Já reagoval hned na první.
Toť vše.
3X napsal:
...na roury ke kamnům se neptal
pokud si přečteš první příspěvek, tak je dotaz na výfuky Viper. Ale až třetí nebo čtvrtý přesně definuje, o které Vipery jde.
Já reagoval hned na první.
Toť vše.
Jak to tady tak čtu,tak jsem to tady spískal asi já , kdybych to vlákno pořádně nadepsal .
Se polepším ...asi možá..
Piju a kouřím za West UPS Bohemia