Páni prosím o pomoc. Po tejto sezóne mi začala motorka poctatne horšie štartovať, štartér točí ale motor nenaskočí. A zhoršuje sa to. Keď naskočí tak je všetko ok. Nestretli ste sa s tým niekto? Ešte to robí takú vec že niekedy, keď sa chcem rozbehnúť a dotknem sa plynu tak motor zhasne.
příznaky na rozharaženej plyn sedí, tak jestli to máš už vyzkoušený, tak to můžeš napsat hned...
děje se to při teplym motoru nebo studenym nebo pokaždý nebo jen někdy? nějaký příznaky kdy to začalo? co svíčka? nesaje falešnej vzduch od sání - prasklá manžeta atp?
Mě tohle dělala i baterka...připadalo mi, že to točí úplně normálně, kalibroval jsem plyn, nechal jsem vyčistit vstřik a nic se nedělo, tak jsem to zkusil natočit přes kabely a chytlo to na první otočení...jak je to stříkačka, tak je to průser když baterka není úplně fit, páč všechna energie jde do startéru a řídící jednotka má asi málo v tu chvíli a dělá pak nesmysly...takže jako první zkusit toto, nic za to nedáš...
Tak problém odstránený...
Bol to zlý kontakt na štartovacom knofliku.
Záhadou je že prečo ale štartér točil a len nehádzalo iskru, po vyčistení knofliku všetko ok.
Ahoj kluci, jsem novým majitelem F 650tky a moc toho zatím o motorce nevím. Asi blbej dotaz ale jak se kalibruje ten plyn. Už jsem to tu někde slyšel ale že by to byla taková blbost :-)
čau, blahopřeji a vítej :-) a zapni klíček, pro jistotu 3x otoč pomalu plynem a pak nastartuj
někdo řiká dvakrát, někdo jednou a někdo 3x.. ale jistota je jistota.
Do it my way...