Při vyndavání žárovky (držela jak přibitá) jsem si omylem vycvakl parabolu. Stejný problém jako na http://www.motork...amp;fid=18. Nevíte někdo o nějakém fíglu jak nasadit zase zpátky?
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
chce to jeden slabý šroubovák ohnout na konci cce 1cm o 90" podeber tu kuličku zespodu a ten horejšek tam namáčkni.Mě to vypadlo i z boku a musel jsem vyndat ten štelovací šroub a pružinu než jem to dokázal vrátit z5.Bejt poblíž tak se u tebe stavím a helpnu ti :-) Úplně bych zapoměl Lampu jsem měl na stole !
Jo dost se u toho nadává :-D
Upravil Maarty 82 dne 21.10.2013 17:15
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Dávej si bacha,aby sis neosahal tu stříbrnou parabolu.Velice lehce to jde dolů,tak bacha.Zkus tam provlíknout vlasec a tím to natáhneš zpět.Chce to trpělivost,ale jde to.
Ahoj, mě se stalo to samé...použil jsem drát na vyplétání kola, patřičně naohybat a použít trochu hrubé síly a po hodině vztekání a vyjmenování skoro celé živočišné říše se to v poslední chvíli před odletem z okna podařilo...hodně trpělivosti a hlavně klidu...to dáš..
Díky všem za rady volal mi MilanV a celkem dobře popsal co a jak. Dřív jak o víkendu se k tomu nedostanu tak se na to musím psychicky připravit. Světlo radši vyndám ven ať se to dělá víc v klidu. Jediný z čeho mám strach, že to vyhodím z okna, protože jsem někdy nervově labilní člověk
Upravil Bajlak dne 22.10.2013 07:13
Měl jsem to vycvaknutý i z boku. Tam to bylo úplně bez starostí. Ten spodní byl horší, ale po vytvoření správných nástrojů to šlo jako po másle