Tak abyste neřekli, že mi tady v Plzni krafeme jen o offroadu, tak hele...
Dnes mi volal náš člen fóra Biker755. Přišel s úžasným nápadem a požádal mě, abych to zorganizoval. Že prý mi to jde...
Někdy na přelomu dubna-května (dle počasí) se sejdeme na vyhlášeném místě zvaném Míšov. http://www.mapy.c..._1&t=s
Nachází se zde gril s příjemným posezením. Snad každý motorkář z Plzeňska tohle místo zná a již okusil výtečné klobásy čouhající 5,2 cm na každé straně papírového tácku či šťavnaté steaky. i
Cílem setkání bude poslechnout si přednášku Bikerovo kamarádky, která dělá na záchrance. Je to spřízněná motorkářská duše. Pokud projevíme dostatečný zájem, tak nemá problém s tím, aby dovezla i Anču, Andulu nebo jak jinak se té gumové ženské ještě říká...?
S Bikerem naprosto souhlasím v tom, že tohle je užitečná věc a měl by si ji každý, minimálně před sezonou, oživit. Nikdy nevíte k čemu se na silnici dostanete a ne každý ví, jak správně reagovat. Za poslední roky se toho hodně změnilo. Není výjimkou, že dnes stále lidé dávají umělé dýchání, přitom nejdůležitější je masáž srdce.
Na rovinu říkám, že na West Session 2014 se s podobnou přednáškou setkáte také. Buď od Bikerovo kamarádky a nebo oslovím Plzeňskou záchranku, to už si zařídím.
Protože Míšov se nachází nedaleko vojenského újezdu Brdy, tak jistě víte, že v okolí je mnoho offroadových cest (mohli jste se dočíst ve vlákně plzeňského offíku). Takže před či po přednášce lze uspořádat poklidnou společnou projížďku mimo zpevněné cesty. To jen takové další lákadlo.
No a to je asi ve zkratce všechno. Očekávám Vaše připomínky, další nápady a určitě i vyjádření se k termínu. Na základě toho se domluvíme se záchranářkou a uveřejníme pevný termín.
Zdravím jménem Offíku Plzeňska + UPS!
AKTUALIZACE
Akce se uskuteční 31.5.2014 a do PM mi napište kolik osob by dorazilo. Nejde o registraci, ale potřebujeme znát počet osob, abychom případně zamluvili větší prostory.
Seznam zúčastněných --- 5ks
xHackerM
Hugitka
Biker755
Macek01
Kali
MilKal
Upravil xHackerM dne 30.05.2014 13:11
Zásady první pomoci - přesunuto na West Session 2014
Přidané 07.03.2014 21:53
hlavně to nedělej 26 a 27.4. jinak je mi to fuk...
Upravil petrguss dne 07.03.2014 22:06
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Zásady první pomoci - přesunuto na West Session 2014
Přidané 08.03.2014 01:45
jsem aktivním členem http://www.pomaha.../ a budu rád když i vy mě na cestě dokážete pomoci,když budu v nouzi nebo na poloviční cestě mimo tento světsnažím se pomoci druhým a doufám,že mě vtom nenecháte
Upravil bystricke dne 08.03.2014 01:47
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz