Pozývame Vás na druhý ročnik ATE moto days. Už budúci víkend 20. až 22. jún v Kremnici a Kopernici. Celý víkend bude venovaný rally, cestovania a hlavne motorkám a motorkárom v štýle adventure.
Hostia:
Ivan Jakeš, Dominika Gawliczková, Marek Slobodník a ďalší.
V rámci programu bude enduroškola s Jarom Katrinakom, testovacie jazdy, prednášky Mareka a Dominiky, beseda o Dakare s Ivanom, súťaže, filmy atď.
Zaloha 1000 eur je jednou z podmienok dealerov, ktori pridu s testovackami. Aj vdaka tomu sa bude dat vyskusat taky pocet motocyklov. 4x BMW GS, 2x KTM Adventure, 2x Suzuki V-Strom a dalsie cestovne endura. Spolu by malo byt 16 motoriek z kategorie cestovne enduro a par ostrych endur. Takze jedinecna prilezitost vyskusat si taketo cestovne endura na jednom mieste
Dava to smysl, jistota, ze pripadnou spoluucast nebude muset platit dealer sam. Staci, ze bude mit misto novy motorky uz bouranou. Ale je blby to s sebou tahat, to jo.
Jedna aktulna info o ubytovaní. Na hotely ostalo poslednych 9 dvojpostelovych izieb. Kto ma zaujem o strechu nad hlavou, nech sa poponahla
Cena 65 eur za dve noci. V cene su ranajky, vecera, vstup do bazena (d 8.00-10.00 hod. a od 18.00-21.00). Hotel je zariadeny viac nez slusne
A robia výborné stejky
Alda napsal:
Dava to smysl, jistota, ze pripadnou spoluucast nebude muset platit dealer sam. Staci, ze bude mit misto novy motorky uz bouranou. Ale je blby to s sebou tahat, to jo.
Jak platit sám?
Slyšel si někdy něco o pojištění?Nebo pojištění na akci?
Na akci,kde se dávají takové peníze bych nikdy nejel,protože si buď jistej,že se tam objeví i další nesrovnalosti......
Zlatý GaPa - uděláš si kartu za 5eur a jezdíš na motorkách za 650tis kč a když s ní zinkneš a poškodíš,tak se nic neděje a jede se dál,žádný postih.....to máme už několikrát vyzkoušené.....
PSám krk na to,že ty motorky mají stejně pojištěné,takže zaplatíš kauci 1000eur,spadne ti,záloha nikde a pojišťovna to nakonec zaplatí.....
Porovnavať druhy rocnik ATE days s GaPa ... hmm to je celkom pocta
Ale to ze nejaky internetový panaček obvinuje s nekalych umyslov serioznych predajcov, to nekomentujem. Proste Eman_
Souhlas s Emilem v tom, že na takový akci to lidi prostě odradí. Pokud si chceš půjčit motorku v showroomu, chápu, že chce prodejce kauci, ale pokud se jedná o akci podobnýho typu je to pitomost. Proč to šlo třeba na Motoemotion, který byl první ročník?
Ted jsme byli na Touratechu a mel jsem pujceny 3 motorky a jediny co po me chteli bylo podepsat papir o pojisteni a nahlasit jmeno a rodny cislo. Takze asi to jde delat jinak a lepe. No kazdej se uci. Takovi penize bych sebou nevezl ani nahodou.
Neviem preco to islo na Motoemotion. Mozno su ine podmieky co sa tyka poistenia v CR a v SR. A mozno niekto je ochotni viac riskovat a niekto menej. Ja som dostal taku podmienku od predajcov a posuvam to dalej. Minuly rok bolo 15 motocyklov jazdilo sa celu sobotu a nebol ziaden problem ani staznost ohladne zalohy. Kto nechcel tahat so sebou tolko penazi, mohol spravit prevod. Ked bude situacia taka , ze nebudu pozadovat predajcovia zalohu, nebudem ju pytat ani ja .
Uz kaslite na tie testovacky. Ved to je pre tych co to nemaju v hlave este v poriadku - chcu GS ale este to nevedia . Tak si to pridu vyskusat. Pre tych, co uz tu spravnu motorku maju je tu napr. enduroskola s Jarom Katrinakom. Jaro okrem toho ze bol prvy na MS Enduro 2001, deviaty na Dakare 2007 a v 2008 vyhral 10 000 km dlhu Rally TransOrientale, je strasne pohodovy chlapik . Enduroskola s nim bola zazitkom. Naco o tom kecat, tu je tar fotiek https://plus.google.com/photos/116552759093066007095/albums/6024700717699612945
Škoda toho termínu hneď by som išiel. Na budúci rok musíš dať termín ate moto days vedieť viac dopredu nech sa mi to nekrižuje s inými akciami hneď by som išiel keby sa dalo na tú enduroškolu
Hlasim ze pribudli dalsie masiny na testovanie. Triumph a Moto Guzzi.
Takze to uz mame 6 znaciek. BMW, KTM, Yamaha, Suzuki, Triumph a Moto Guzzi. Vsetko budu cestovne endura.
A s tou zalohou je to tak, ze na SK je problem poistit moto len na akciu. Niektori predajcovia maju poistene znacky. Ale kedze je to okolo 2000 eur za znacku nikto nema 4 znacky, s ktorymi by sa dalo jazdit. 8000 eur rocne za havarijnu poistku je uz riadna palka.