Zdravim, kolega mi bude vyrabet z nerezu takove ty bazmeky, co jsou na koncich riditek (č. dílu: 32717659838) na obr. díl č. 4. Ty moje orig hlinikove jsou uz dost odrene jak porad lezim na zemi. Tak me napadlo, ze je tu nabidnu. Nechci na tom vydělat, poslu je za poštovné. Jde o to, ze jedno jestli se bude vyrabet 4ks nebo 10ks. Tak pokud bude mit nekdo zajem, napiste.
Originál ale hliníkový není. Jsou to závažíčka, mají tam svou funkci, proto jsou tak těžká. Já už mám taky jeden kus vyráběný. Je důležité mít obě stejně těžká.
jen taková poznámka - když je uděláte z nerezu, tak to bude těžší (zanedbatelných pár gramů na místě, kde je chceme) a vydrží to mnohem dýl než to aluminium
Zdar chlapi. Tak kolega byl ochotny mi jich udelat jen 16ks (prej je to drbačka). Takze 4 jsou moje a zbylych dvanact nabizim podle poradi (posilal jsem PM).
D-A-G-R
zdenosh
xHackerM
Kdyby je nekdo z vyse uvedenych nechtel, nabidnu dalsim.
Takze D-A-G-R se vzdava 2ks ve prospech dalsiho coz je xarrow (poslana PM). Ja verim, ze jsou neznicitelne (nerez), takze se taky vzdavam svych 2 nahradnich ve prospech MarekHK (poslana PM).