Ahoj,
v patek jsem koupil Dakara, ma to nejak upraveny seriovy vyfuk (mj. odstraneny katalyzator) a mam pocit, ze je to az prilis hlucne. Nebyl by tu nekdo z Prahy ci okoli ochotny se nekdy sejit a porovnat? At vim, jestli ma smysl shanet originalni vyfuky nebo ne.
Odkud jsi ?
Ja dokonce kdysi jeden vzal od Tomyze, taky vykuchanej a udelal sem do nej takovy dusítko..., nekde bych kdyztak nasel fotku.
Nicméně tam mám stejně nasazenej origo, protože sem línej to přendávat při cestách na západ.
jardajerman@seznam.cz
Ja to taky koupil s castecne vykuchanym vyfukem, jenze se to postupem casu "dokuchalo" a ted pred technickou resim co s tim, pac uz i kamaradi za mnou nechteji jezdit, ze je to moc.. o ceste na zapad ani neuvazuju..
Vidíte já mám opačnéj problém chtěl bych zase slyšet vykuchanej vyfuk . Přemýšlím že bych ho vykuchal, ale jsem od Brna takže vám nepomuzu ale hodilo by jde mi to.
Diky vsem za reakce. Dneska jsme meli takovej mensi Dakar-sraz, zjistil jsem, ze to zase takovej rozdil neni. Akorat teda asi kvuli Rakusakum a Nemcum budu zvazovat vymenu za originalni.
2sanca: Planujeme s kamaradem Brnakem sraz u Humpolce, to nemas tak daleko