Včera jsem jel s bramborou poprvé v noci a zděsil jsem se, jak špatně svítí. Potkávačky tak max 10m před kolo a dálková cca 20m. Prosím,prosím, kde se to seřizuje? Návod bohužel nemám.
Děkuji.
svetla jsou naprd. s tema nic neudelas. maximalne si lestit sklo pred svetlem.. ja to mam vyzesene 2 pridavnyma svetlama s zarovkama H3, ktere jsou zavysle na zapnutych dalkovych. potom se daji treba i vypnout.. Ale ja jezdim neustale s daklovima i s pridavnyma, jak ve dne tak v noci. dalkova vypinam tak 50m pred tim nez mijim vecer protijedouci auto. pak vydis nadherne. pokud s nima miris mirne k vozovce tak ani nijak zvlast neoslnujes protijedouci auta - teda nestalo se mi ze by na me kvuli svetlum ridici blikali. svetla koupis za 2 kila a jsou fakt na pohodu - diky za ne Tondo!
slonci napsal:
Včera jsem jel s bramborou poprvé v noci a zděsil jsem se, jak špatně svítí. Potkávačky tak max 10m před kolo a dálková cca 20m. Prosím,prosím, kde se to seřizuje? Návod bohužel nemám.
Děkuji.
Nebo si pořiď žárovky s větším výkonem. Já je mám už na třetí motorce a rozdíl je patrný. Ale POZOR větší musí mít JEN VÝKON a NE PŘÍKON. To znamená více svítivosti ale stejně watů. Jinak se ti začnou pálit konektory,relátka,přepínače atd.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
slonci napsal:
Děkuji.
Prostě je seřid a je to. Máš je sklopený moc dolů. Já když jedu v noci, tak od nich vidím dobře a nemám žádný přídavný světla a ani žárovky s větší svítivostí.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Jo a ta páčka tam na obrázku výše, je na naklápění světla, když jsi naložen. Vodorovně je to normál a když ji dáš tu páčku dolů nebo nahoru, tak světla jdou jen dolů. A ten plastový šestihran pod tou páčkou, s tim ty světla seřizuješ. Zajed někde na regloskop a seřid to. Ten regloskop mají v servisech nebo STK.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
U 1100 mám normálně parabolu na kloubu a celý to světlo z busu si naklopím pomocí matice a hřídelky se závitem,jak potřebuju.
To u 1150-1200 tak není? To je ale lacinej krám.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
s tou packou jsem si hral podle navodu.. pak navod zahodil a nasel zepredu srubky na kazdou cocku zvlast.. a tema nastavil sklon podle navodu.. pak to jel projet a v realu doladil... spokojenost.. uz to sviti kam ma a ne do stromu nebo pred kolo..
PPetr napsal:
svetla jsou naprd. s tema nic neudelas. maximalne si lestit sklo pred svetlem.. ja to mam vyzesene 2 pridavnyma svetlama s zarovkama H3, ktere jsou zavysle na zapnutych dalkovych. potom se daji treba i vypnout.. Ale ja jezdim neustale s daklovima i s pridavnyma, jak ve dne tak v noci. dalkova vypinam tak 50m pred tim nez mijim vecer protijedouci auto. pak vydis nadherne. pokud s nima miris mirne k vozovce tak ani nijak zvlast neoslnujes protijedouci auta - teda nestalo se mi ze by na me kvuli svetlum ridici blikali. svetla koupis za 2 kila a jsou fakt na pohodu - diky za ne Tondo!
sak jsem taky myslel, ze te zabiju jaks mi to palil do zrcatek jak jsme jeli od Milana...parkrat jsem byl skoro ve skarpe*pissed*
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
PPetr napsal: