BMW R 1150 GS 79000km dle stylu jízdy od skoro nic tak po 2 deci. Většinou tak deci na tisíc.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Díky za reakce.
Já mám 1100 z roku 98 a vezme si tak 0,1 -0, 2l na 1000 km. Najeto mám 17000 km.
Řekl bych, že by si mohla vzít oleje méně. Používám olej 20W50...
no ja mam gs11 z '94 a konecne az tedka budu menit olej (koupil jsem pri 99k), neco kolem 101 000 km. oleje je tam furt dost, takze neresim. asi s tim zajetim kolem 100k bude neco pravdy.
Mam taky 99ku a zere taky priblizne 2 deci na tisic... Najeto ?, na tachometru je neco pres 40 tacu. Je to podstatne min, nez si vzalo TDMko. Olej Castrol 20W50. Na pristi sezonu zkusim Motorex Legend, teda pokud bude jeste k sehnani...
Slavek-xxx napsal:
Mam taky 99ku a zere taky priblizne 2 deci na tisic... Najeto ?, na tachometru je neco pres 40 tacu. Je to podstatne min, nez si vzalo TDMko. Olej Castrol 20W50. Na pristi sezonu zkusim Motorex Legend, teda pokud bude jeste k sehnani...
no já bych to nedělal stim pokusem,já sem to udělal na R1100GS a začale se mě vtom strácet olej asi tak 4dcl na 1000km,dokud sem tam měl castrol tak to nebralo skoro nic,a to samé bylo na motorce kámoše se kterym sme to udělali stejně,on má najeto asi 30tkm a já na tý mojí mam 95tkm a u obouch se stalo to že začali brát olej když sme do nich nalili motorex legend,takže já osobně už jen castrol
[/quote]
no já bych to nedělal stim pokusem,já sem to udělal na R1100GS a začale se mě vtom strácet olej asi tak 4dcl na 1000km,dokud sem tam měl castrol tak to nebralo skoro nic,a to samé bylo na motorce kámoše se kterym sme to udělali stejně,on má najeto asi 30tkm a já na tý mojí mam 95tkm a u obouch se stalo to že začali brát olej když sme do nich nalili motorex legend,takže já osobně už jen castrol[/quote]
Shimi, dej tomu tak 10t km. Taky jsem už zažil, že když dáš jiný olej, tak ho to nejdřív žere a pak si sedne. To víš, je to jiná chut a tak se motor musí nabažit
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
no já sem na tom motorexu stih najezdit tak 4tkm a potom mě vytek pěkně v rumunsku do jejich kamenitý cesty skrz pravej dekl a tak teď tam dám castrol a už na něm vydržim,už žádný experimenty dělat nebudu
na te 1200 co jsem sesrotoval jsem se zprvu dival a kontroloval, nikdy nebylo potreba dolit. Po 15t jsem se na to vykaslal, do 40t kdy jsem boural zadny ubytek nebyl
Doufam ze to tak v pohode bude i na ADV, [tam je alespon kontrola v palubnim pocitaci]...neco pro lenochy jako ja
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic