Zalezi co jezdis kolik chces investovat. Taky jak jsi na tom s pocenim atd. Me by treba vyhovovalo companero tim systemem ale na tlustych lidech vypada companero blbe
Upravil schrek dne 13.10.2014 19:57
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
no chci spíš silnice...občas šotolina a lehký terén...žádný off...no potím se tak decentně...jen když se namáhám...jinak ne...tlustej nejsem...jsem sportovní postavy
rauly napsal:
ano rád bych nepromok...a cenu nějak nehrotím...když je na mašinu...tak už aby to oblečení stálo za to...nechci jezdit ve flaušovce a oteplovačkách...
Vyzkoušej si Touratech Companěro (popřípadě něco od Stadleru, je to skoro to stejný) nebo Klim Badlands. Co ti sedne si vem a budeš spokojenej, pokud chceš jen jedno oblečení tak nic lepšího asi není.
NZ, jinak ja rozhodne radeji povezu hadry a nepromok nebo u companera hadry a druhou protidestovou vrstvu , nez mit hadry se vsitou membranou , jelikoz jeste sem nenasel hadry kde by byla napevno membrana a ja se fest nepotil, druha vec je ta ze kdyz zacne prset tak nekam dovnitr vpinat mebranu taky neni zrovna super napad, navic pokud jedes pod stan zmokne ti vrsek hadru coz je vetsinou Cordura tak to do rana ve stanu neuschne a oblikas tezky mokry hadry sice jen venkovni vrstva a jinak si v suchu, ale je to opruz
takze zame hadry bez membrany a pak protidestovou vrstvu na to
Čeština můj koníček
jestli nechces vozit plastenku tak KLIM Badlands PRO je to vcetne chranicoveho sytstemu uvnitr bundy, jinak kdyz jsem mel na sobe bundu co byla uplne nova byl to hnus, tezky neformny diyk tem chranicuck, je tam vpodstate jak kdyby vsita chranicva kosile, ale pujcil jsem si od kamarada uz bundu co byla nosena a uplne neco jineho
Čeština můj koníček
jeste zalezi jak jsi na tom konfekcen , ja mam postavu na velikost L ale pneumatika znacky MITAS mi dava velikost XL a to je u Klim problem nema ani zkraceny ani prodlouzeny velikosti
Čeština můj koníček
Letos jsem pořídil lehce jeté BMW RP3 zde na foru a jsem max spokojenej, jezdím v tom od května do teď ( vložka do bundy ) nastříkáno nějakým nano sprejem od ženy. Vyzkoušel jsem toho víc , ale stejně rád vzpomínám na to, když jsem v oblečení za 10 včetně nepromoku objel celé Turecko od 10 do 35 st. Moje companero....chráničová košila, moto dres, když byla chladněji šup na to ještě bundu a pak ještě třeba nepromok.
všude dobře.....doma GSA