podarilo se mi v Maroku ztratit ten mechanismus, co naklapi/serizuje svetlo.Vubec nevim jak to tam drzi,ale proste tam neni :-)
Nemate to nekdo doma navic??nebo nemate nekdo nejakou vychytavku jak to tam nemit?? předpokládam,ze se to asi nikdy nikomu jinemu nestalo :-)
je to polozka 14
Dekuji moc
Radek_GS přiložený následující obrázek:
Já se připojím. Mám R1150Rockster, r 2003 kde mám podle VIN mít taky mechanismus na naklápění světla, položka č 14. Přední světlo je stejné s GS. Žádný mechanismus na naklápění světla nemůžu najít a navíc je světlo trochu volné, ne do stran ale směrem dolu a nahoru. Asi mi tam ten mechanismus chybí ale vůbec nevím kda vlasně má být. Nechci to bezhlavě rozdělávat a tak bych se chtěl zeptat zda někdo nemá fotku jak to vlastně má vypadat. Dík. J.C.
Ahoj, já mam taky Rockstera a světlo se mi taky lehce pohybuje nahoru a dolu. Neviděl bych v tom chybu. Co se týká štelování, tak jsem na to ještě ani nekoukal. protože to nebylo potřeba. Když si na to dneska vzpomnenu, tak se podívam ;-)
zkoumal jsem to a rekl bych,ze mechanismus je v podstate dlouhy sroub na serizovani.Na tom sroubu je takova operka,ktera se opira o plastovy zaklad kapoty a ve svetle je zavit.Stoubujes a svetlo se hybe nahoru a dolu ... pak je tam packa,ktera pohne se svetlem nahoru a dolu,kdyz jedes se spolujezdcem ... varianta je koupit ten dil ... myslim,ze cena cca 1500Kc ... a nebo tam dat dlouhy sroub s podlozkou,seridit a nechat.Nepujde to ale za jizdy dobre serizovat a preklapet jizda se spolujezdcem a bez ...
Radek Vinarsky
603 453047
Je mi jasný že to můžu koupit ale nevím jestli to tam nemám a podle fotek nevím kde to hledat, nějak se v tom neorientuji kde to je a jak to vypadá. Dík J.C.
A tak jsem se byl podívat a zjistil jsem že tam ten zázrak opravdu mám a dokonce funkční. Je to tam tak zašitý že se to líp hledá po hmatu než aby to bylo vidět. A tak ruším poplach. J.C.