Zdravím. nejspíš se to tu už probíralo, ale mám rozsvícenou výstrahu pod ABS na panelu u R 1150 Advíka. Měnil jsem jehličková ložiska vzadu na paralevru, páč předchozí majitel jen a jen jezdil 5 let a o vymezování této vůle neměl ani šajn. Tak dávám moto komplet do kupy dle obrazu mého. Děkuju za odpovědi ohledně té výstrahy. Honza
Velka mezera mezi krouzkem a snimacem, ubytek brzdove kapaliny v modulu... to me napada hned ted, z fleku... Na to bych mrknul.
Upravil Kubrt dne 01.06.2015 14:03
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
žárovka v brzdovém světle,prasklé jedno vlákno,vše funguje i na jedno vlákno,ale svítí výstražný trojuhelník,nebo abs,teď přesně nevím
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
žárovka v brzdovém světle,prasklé jedno vlákno,vše funguje i na jedno vlákno,ale svítí výstražný trojuhelník,nebo abs,teď přesně nevím
To mě taky kdysi vypeklo... A přitom všechno svítilo a blikalo... Vyměnil jsem za jinou a byl klid
Upravil Kubrt dne 01.06.2015 21:01
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
...a ja to zalepil paskou aby mi to neblikalo ako je.blonov ked som tomu nevedel prisť na problem!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.