co se má lejt do motoru1100gs za olej.????? něco sem tu našel ale jsem z toho jelen já tm leju motul 10w -40 a to už 5let a tet sem se dozvědel že je to prej blbost tak nevim né že mě tu někdo prdne odkaz že to tu bylo napsaný,to jsem nněco našel ale jak řikám jsem z toho jelen.každej něco jinýho a kdo se vtom má vyznat diky
Mam tam taky motul 10w -40. Kdyz jsem byl kupovat olej, tak jsem chtel 20W-50, ale nemeli. Meli jenom Motul, prodavac se zeptal na typ a rok vyroby, nabusil to do PC a vyjel mu tento, jako doporuceny. Tzn ze asi u kazdeho michace oleju existuje prirazeni jeho typu k urcitemu stroji. Dal to neresim.
R1100GS
Moje řeč Bohumile,ale neboj nic nekončí,za chvilku tu bude jistě téma svíčky....Bude to jen po sté tak se to snad dá přežít
nenajdu tak znova napíšu aby se pán nepos.....ral. tode tvoje hodnocení mě fakt nebavý. dekuji těm co mi odpovědeli[/quote]f klidu,jen se ptejza chvilku by to tu bylo mrtvéa opakování je matkou moudrosti
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Pěkně jsem si početl. Díky. Závěr, který mě z toho vyplynul - nalej tam co chceš, rok to vydrží Nejlépe to, co se tam lilo už předtím
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz