Vzhledem ke slunečním dnům a suchým (promrzlým) silnicím se snažím získávat zkušenosti při jízdě v teplotách pod nulou. Problémem je moje dosavadní nezkušenost s namrzáním hledí výklopky zevnitř. Jak vydechuji, namrzá mi vnitřek hledí a nedaří se mi najít způsob, jak tomu zabránit. Zkoušel jsem šátek, nechat vymrznout helmu před jízdou či různě otevírat ú zavírat průduchy.
Vždy vydržím cca 7 km, pak už jen neustále zastavuji, rozdýchám, utřu a po několika kilometrech opakuji. Poradí mi někdo zkušenější?
Mirek
jedi ne tohle pomuze Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
nejsnadnější je požít jar na nádobí.. sice primitivní,,ale levné a funguje..plaxi natři jarem rozmatli.. rukou,nohou, nebo čímkoliv.. a pak to utři hadříkem do sucha. neoplachovat.. funguje to.. používám to při potápění, na krosu i na silnici.. a navíc to dělá pekný bublinky dělám si prdel.. jar na nádobí..mám rád citrónovej.. dává svěží vůni, když projíždíš třeba kolem chlíva.. Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Zmijon, Bistricke : Díky kluci za radu, zkusím si to a dám vědět. Moje hezčí polovička má těhle s....k, plno, tak mám i volné pole pro experimentování a navíc nebudu mít pocit, že jednu skříňku v kuchyni mám zbytečnou. Snad mi to plexi nesežere, proto jsem zatím náhradní hledí nesehnal.
Upravil mid dne 11.01.2009 10:52
Mirek